Τρίτη 22/6/2021

Ξέφραγο αμπέλι μας θέλει ο ΟΗΕ

Κόκκινη κάρτα βγάζει στην κυβέρνηση ο ΟΗΕ για την πρόθεση της να προχωρήσει στην δημιουργία κλειστών δομών για τους «πρόσφυγες». Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» η εκπρόσωπος τύπου της Ύπατης Αρμοστείας Στέλλα Νάνου έκανε λόγο για σοβαρά ερωτήματα της Ύπατης Αρμοστείας ως προς τα κριτήρια τις συνθήκες και τους όρους λειτουργίας των κέντρων κράτησης.

Την δυσαρέσκεια της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ αναδεικνύει σήμερα στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα «Αυγή». Στην ίδια γραμμή και το ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, το οποίο κάνει λόγο για ανθρώπους που έχουν ανάγκη διεθνούς προστασίας και καλεί την κυβέρνηση να αναθεωρήσει τα μέτρα που προβλέπονται από το νέο νομοσχέδιο…

Πλέον οι μάσκες έχουν πέσει. Είναι εύκολα αντιληπτό σε όλους ότι ο ΟΗΕ, σε συνεργασία με ύποπτες ΜΚΟ, προωθεί το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών για έναν κόσμο χωρίς σύνορα. Πολιτική που πρακτικά οδηγεί στην ουσιαστική κατάργηση των εθνικών κρατών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που κατεξοχήν υποστηρίζει αυτή την πολιτική και εκεί στην Κουμουνδούρου γνωρίζουν καλά πως απέναντι τους έχουν μια ενοχική-αναιμική δεξιά που επιπλέον είναι εσωτερικά διασπασμένη ανάμεσα σε δεξιούς και κεντρώους.

Θα χρησιμοποιήσουν λοιπόν, κάθε αντίδραση που μπορεί να προκύψει απέναντι ακόμα σε αυτό το λάιτ νομοσχέδιο, προκειμένου να δημιουργήσουν ρήγματα στην κυβέρνηση και στο κόμμα της ΝΔ.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ