Νεοταξική πολιτική υπέρ των Τούρκων

Ο πολιτικαντισμός, η εξαπάτηση του εκλογικού σώματος και η εκποίηση εθνικών δικαίων είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Must Read

Αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης, γάμοι ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, νομιμοποίηση και… εισαγωγή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών από ισλαμικές χώρες.

  • εφημερίδα «δημοκρατία»

Όσα ονειρευόταν ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ.Τ. Ερντογάν και αποτελούν κορυφαίες επιλογές κάθε νεοταξίτη βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης από την ημέρα της διεξαγωγής των εκλογών μέχρι σήμερα δεν έχουν πάψει να κομπάζουν για το ποσοστό που τους έδωσε ο ελληνικός λαός, παραλείποντας να αναφέρουν ότι άλλα υποσχέθηκαν κι άλλα  πράττουν.

Ενώ είχαν δεσμευτεί ότι θα καταπολεμήσουν τη λαθρομετανάστευση και ότι θα πραγματοποιούσαν απελάσεις, τελικά νομιμοποιούν αναρίθμητους λαθρομετανάστες και αποκαλύπτεται ότι σκοπεύουν να φέρουν ως «εργατικά χέρια» εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανούς! Μάλιστα, η υπερψήφιση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης έγινε με την επίκληση του «μπαμπούλα» της κομματικής πειθαρχίας και υπό την απειλή της διαγραφής από το κομματικό… μαντρί.

Φυσικά, τέτοιου είδους εξαγγελίες ήταν εκτός του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εξελέγη πρωθυπουργός για να γεμίσει την Ελλάδα με Πακιστανούς και άλλους μουσουλμάνους αλλοδαπούς, αλλά για να επιτύχει την απομάκρυνσή τους και από τις νησιωτικές περιοχές και από τα αστικά κέντρα.

Επιπλέον, η εξαπάτηση του εκλογικού κοινού έφτασε και στο σημείο να πλήξει το βασικό κύτταρο της κοινωνίας μας, την οικογένεια. Λέγεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει να νομοθετήσει άμεσα για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και η υπερψήφιση της σχετικής διάταξης θα κρίνει αν κάποιος/α θα έχει το δικαίωμα να έχει υπουργικό αξίωμα ή όχι.

Για τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών ίσχυσε η κομματική πειθαρχία, για τον γάμο των ομοφυλοφίλων θα γίνει επίκληση της… υπουργικής πειθαρχίας, ενώ για τις αθλιότητες που είπε ο βουλευτής Συρίγος για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης και οι οποίες αποτελούν ιδανική «πάσα» στην Τουρκία δεν ισχύει κανενός είδους πειθαρχία.

Ο πολιτικαντισμός, η εξαπάτηση του εκλογικού σώματος και η εκποίηση εθνικών δικαίων είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This