Υποκρισία και κοροϊδία Άδωνι με τη διαγραφή των προστίμων της πανδημίας για τα εμβόλια – Τα περισσότερα πληρώθηκαν λόγω εφορίας!

Αφού εξανάγκασαν εκατομμύρια πολίτες να εμβολιαστούν, αφού τιμώρησαν τους ηλικιωμένους που δεν εμβολιάστηκαν, τώρα μιλούν για... ενέργεια συμφιλίωσης!

Must Read

Επιστροφή στον «τόπο του εγκλήματος» για το κυβερνητικό επιτελείο που ασχολείται με τη δημόσια Υγεία, με άλλα πρόσωπα μεν, αλλά με την ίδια επικοινωνιακή λογική και σαφέστατα την ίδια προκλητική και αλαζονική στάση.

Στη συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Υγείας, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ και Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και η Καθηγήτρια Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Αναστασία Κοτανίδου, ενημέρωσαν σχετικά με την πορεία του κορωνοϊού και των άλλων αναπνευστικών ιών στη χώρα μας.

Το μέγιστο δούλεμα ήταν από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα σβήσει τα πρόστιμα της πανδημίας για τα εμβόλια (σ.σ. 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών), τα οποία όμως ο περισσότερος κόσμος τα έχει ήδη πληρώσει αναγκαστικά, αφού καταλογίστηκαν στις εφορίες (όπως βλέπετε παρακάτω σε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα)!

ΠΡΟΣΤΙΜΑ-ΕΜΒΟΛΙΩΝ-1

«Θα διαγράψουμε τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί κατά την περίοδο της πανδημίας … ως μια ενέργεια συμφιλίωσης. Το θέμα του εμβολιασμού δίχασε όχι μόνο την ελληνική κοινωνία, αλλά και τους ανθρώπους ανά τον κόσμο. Το εμβόλιο δεν γίνεται με το ζόρι, γίνεται γιατί το χρειαζόμαστε», τόνισε υποκριτικά ο Υπουργός Υγείας!

Στη συνέχεια έγινε λόγος για την «τεράστια σημασία του εμβολιασμού τόσο για τη γρίπη όσο και για την Covid 19» και όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «το υπουργείο θα κάνει μεγάλη καμπάνια για να πείσει για την αξία για τη δημόσια υγεία να κάνει κάποιος το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Θα σκεφτούμε όλους τους τρόπους για να φτάσει σε όλους το εμβόλιο».

Ανακοίνωσε όπως προαναφέραμε, πως θα κατατεθεί άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία για διαγραφή προστίμων σε όσους ηλικιωμένους δεν είχαν κάνει κατά τη διάρκεια της πανδημίας το εμβόλιο.

«Η covid 19 ήρθε για να μείνει, πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε, ο ετήσιος εμβολιασμός πρέπει να γίνει ρουτίνα, ιδιαίτερα για τους ευάλωτους», είπε ο Υπουργός Υγείας και συμπλήρωσε ότι «θα χρησιμοποιηθούν όλα τα εμβολιαστικά κανάλια όπως και για το εμβόλιο της γρίπης, αν είναι δυνατόν και τα φαρμακεία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This