12-7-2020

H κυβέρνηση λέει ψέματα για τους πρόσφυγες

Η κυβέρνηση λέει ψέματα στους Έλληνες. Η ΝΔ εκλέχτηκε για να δώσει τέρμα στην εποικιστική πολιτική του Σύριζα, στην πολιτική του «ανοίξαμε και σας περιμέναμε». Και τι κάνει μέχρι στιγμής; Κατεβάζει ένα νομοσχέδιο, που βασικά συνεχίζει την ίδια πολιτική αλλά πιο κομψά, πιο κόσμια από τον Σύριζα. Αυτό ήταν που εννοούσαν τα στελέχη της όταν προεκλογικά έλεγαν «Θα βάλουμε κανόνες»;

Το σχέδιο της ΝΔ προβλέπει τη δημιουργία προαναχωρησιακών κέντρων και τη γρήγορη εξέταση των αιτήσεων ασύλου. Παράλληλα, υπόσχεται την ανακούφιση των νησιών με μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα. Εκτός του ότι αυτό το τελευταίο είναι εγκληματικό λάθος, γιατί μεταφορά στο εσωτερικό της χώρας πρακτικά σημαίνει μονιμοποίηση, όλο το υπόλοιπό νομοσχέδιο είναι μια σκέτη κοροϊδία.

Τα κλειστά κέντρα δεν θα είναι ακριβώς κλειστά, αλλά μισόκλειστα και με τζαμί, για να σφάζονται καλύτερα μεταξύ τους οι διάφορες ισλαμικές αιρέσεις. Η δε γρήγορη εξέταση ασύλου δεν θα είναι πιο γρήγορη από τα πέντε χρόνια, αφού ο κάθε μετανάστης του οποίου η αίτηση θα απορρίπτεται, θα μπορεί να προσφεύγει στα δικαστήρια. Εκτός αυτών κανείς δεν εξηγεί στους πολίτες πώς θα γίνεται ο διαχωρισμός εκείνων που έχουν προσφυγικό προφίλ από τους άλλους, εφόσον κανείς τους δεν έχει χαρτιά και εφόσον σύμφωνα με τις οδηγίες του ΟΗΕ άπαντες μπορούν να δηλώσουν πρόσφυγες, επικαλούμενοι αστείες αιτίες κατατρεγμού.

Και πάνω απ’ όλα, αυτό στο οποίο δεν απαντάει το νομοσχέδιο είναι αν θα φυλαχτούν τα σύνορα.

Γιατί αν θέλουμε να σταματήσουμε τις συνεχώς αυξανόμενες ροές πρέπει να τις σταματήσουμε στα σύνορα μας. Εκεί είναι το πρόβλημα. Όλα τα άλλα είναι απλώς ασπιρίνες στον καρκίνο. Η αληθινή αιτία της σημερινής τραγικής κατάστασης είναι ότι οι κυβερνήσεις -και αυτή και οι προηγούμενες- δεν έκαναν αυτό που είναι το πρώτο και βασικό τους καθήκον: να φυλάξουν τα σύνορα.

Επιπλέον, λένε ψέματα στους Έλληνες και για τους αριθμούς των μεταναστών και για τα περίφημα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα». Λένε ότι οι «πρόσφυγες» είναι μόνο 75.000, δηλαδή το 0,75% του πληθυσμού μας, αριθμός πολύ μικρός για να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Ψέματα. Τόσοι είναι μόνο οι καταγεγραμμένοι. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός μη καταγεγραμμένων…

Επιπλέον, με το ρυθμό που συνεχίζεται ο εποικισμός –περίπου 500 αφίξεις την ήμερα– σε ένα χρόνο θα έχουμε συν 150.000.

Συνεπώς, αν τους προσθέσουμε σε αυτούς που ήδη υπάρχουν, μας κάνει μια νέα μεγάλη πόλη 250.000 ανθρώπων μουσουλμανικού θρησκεύματος, άλλου πολιτισμού, που η διεθνής εμπειρία άλλα και η ιστορία της χώρας έχει δείξει ότι είναι απόλυτα μη συμβατός με τον δικό μας.

Έτσι, το 0,7% του πληθυσμού σήμερα, θα γίνει 2,5% σε κάνα χρόνο, και δεν θα μείνει μονό 2,5%, γιατί κάθε οικογένεια εξ αυτών κάνει και 4 παιδιά.

Και ρωτάμε τώρα εμείς; Γιατί πρέπει με το ζόρι να εμφυτεύσουμε στην Ελλάδα 250.000 μουσουλμάνους;

Η απάντηση είναι αυτή: το ελληνικό κράτος δεν υπάρχει πλέον. Οι κυβερνήσεις έχουν προδώσει το έθνος, εφόσον δεν μπορούν να προστατέψουν τα σύνορα, υπακούοντας στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών για ένα κόσμο χωρίς σύνορα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ