Τέλος και στο δεύτερο ραντεβού για… μασάζ στην Πειραιώς – Κράτησε 3,5 ολόκληρες ώρες

Έφεραν για... ενίσχυση και καθηγήτριες

Must Read

Τελείωσε και το δεύτερο φροντιστηριακό μάθημα στους βουλευτές της ΝΔ, προκειμένου να άρουν την δυσπιστία τους για το περιβόητο νομοσχέδιο γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και τεκνοθεσίας.

Το δεύτερο αυτό «μασάζ» είχε μεγαλύτερη διάρκεια από το πρώτο, καθώς διήρκησε 3,5 ώρες. Σήμερα στην Πειραιώς προσήλθαν οι βουλευτές που το επίθετό τους ξεκινά από «Λ».

Ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, δήλωσε ότι πείστηκε από τον πρωθυπουργό και άλλαξε τη στάση του, δηλαδή θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο.

Οι υφυπουργοί στον πρωθυπουργό Μπρατάκος και Μαρινάκης, δήλωσαν πως «θέλουμε να κάνουμε μια ενημέρωση στους βουλευτές, μακριά από εμάς το ”μασάζ” ή το ”φροντιστήριο”».

Ο Θάνος Πλεύρης εστίασε στην ανάγκη να μην υπάρξει γάμος ομόφυλων ζευγαριών προκειμένου να προστατευθούν τα παιδιά, καθώς αυτό ρυθμίζεται ήδη από το Αστικό Δίκαιο, με τον Σκέρτσο και τις καθηγήτριες νομικούς να δίνουν απαντήσεις.

Οι περισσότερες διαφωνίες των βουλευτών της ΝΔ αφορούν στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, εισηγητής του νομοσχεδίου, συνεπικουρούμενος από την καθηγήτρια Αστικού Δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, Κατερίνα Φουντεδάκη, αναφέρθηκε μετ’ επιτάσεως στην ανάγκη να αναγνωριστούν ίσα δικαιώματα ανατροφής και ασφάλειας στα παιδιά που μεγαλώνουν σε οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών, αναφέροντας πως αυτό δεν μπορεί να διασφαλιστεί με αλλαγές στο σύμφωνο συμβίωσης.

Παρουσίασε δε και στοιχεία από μελέτες στην Ισπανία και σε άλλες χώρες, για να αποδείξει  ότι η υιοθεσία σε ομόφυλα ζευγάρια έχει συμβάλει στην καλύτερη ανατροφή και κοινωνική ένταξη των παιδιών!

Μήπως να καταργήσουν την… οπισθοδρομική παραδοσιακή οικογένεια για να χαρούν και οι δικαιωματιστές;

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This