Ο Αυγενάκης… έχυσε την καρδάρα με το γάλα!

Must Read

Κάθε όριο γραφικότητας ξεπέρασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος θυσίασε το συμφέρον των πολιτών σε όφελος της προσωπικής του προβολής.

Με τυμπανοκρουσίες γνωστοποίησε ότι μεικτά κλιμάκια θα διενεργήσουν ελέγχους στην αγορά γάλακτος, δηλαδή προειδοποίησε τους παρανομούντες και έδωσε τον απαραίτητο χρόνο να προστατευτούν από τους ελέγχους. Εξίσου τραγελαφικό είναι το γεγονός πως ο υπουργός χρειάστηκε την παρέμβαση των αρμόδιων δικαστικών Αρχών και της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να διευκολύνουν το έργο των ελέγχων στη διακίνηση γάλακτος από το εξωτερικό.

Παράλληλα, έπειτα από σύσκεψη που είχε με τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ Αντώνη Ζαμπέλα, τους αντιπροέδρους του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Νεκτάριο Βιδάκη και Παναγιώτη Χατζηνικολάου, τον γ.γ. του ΥπΑΑΤ Γιώργο Στρατάκο, τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον πρόεδρο της ΕΘΕΑΣ Παύλο Σατολιά, τον προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Τροφίμων Βασίλη Μιχαλόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, αποφασίστηκε σειρά ενεργειών για την προστασία της εγχώριας παραγωγής γάλακτος και των προϊόντων που παράγονται από αυτό.

Επίσης, με επιστολή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, ο Λευτέρης Αυγενάκης ζητεί την ενεργοποίηση κάθε μηχανισμού ελέγχου που θα μπορούσε να συμβάλει στην προσπάθεια για προστασία της ελληνικής παραγωγής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This