Είπα ξείπα Άδωνι: Δεν θα επιστραφούν τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους!!!

Το παπατζιλίκι καλά κρατεί

Must Read

Δεν έχει τέλος ο εμπαιγμός των πολιτών από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος εφαρμόζει με ευλάβεια τις επιταγές της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο νέος υπουργός Υγείας πρόσφατα τσακώθηκε με τον καρδιακό του φίλο Άρη Πορτοσάλτε για την διαγραφή των προστίμων σε άτομα άνω των 60 ετών που δεν εμβολιάστηκαν κατά του Covid. Την Πέμπτη, ωστόσο, έκανε μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα, από αυτές που περίτεχνα κάνει, και είπε άλλα. Το παπατζιλίκι καλά κρατεί!

Στις πόσες ανακοινώσεις διαγραφής προστίμων στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών «κλείνει» η κοροϊδία;

Σε ερώτηση για την διαγραφή των προστίμων και την αδικία της μη επιστροφής των χρημάτων στους πολίτες που έχουν ήδη πληρώσει, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει η επιστροφή υποστηρίζοντας: «Στις ΗΠΑ ο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι θα διαγραφούν τα φοιτητικά δάνεια. Όσοι έχουν πληρώσει τα φοιτητικά δάνεια θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω; Πρόστιμα βάζουν όλα τα κράτη. Τα πρόστιμα δεν μπήκαν για εισοδηματικούς λόγους, αλλά ως πίεση για να γίνουν περισσότεροι εμβολιασμοί».

Συνεχίζοντας το λογύδριο ανέφερε: «Σε κάθε απόφαση του Κράτους που διορθώνει μια άλλη απόφαση, κάποιοι αδικούνται. Ο κυριότερος λόγος για την διαγραφή των προστίμων ήταν επειδή ήθελα να στείλω ένα μήνυμα ότι φεύγουμε από την εποχή της σύγκρουσης και πρέπει να μπούμε στην εποχή του τακτικού εμβολιασμού».

Και κατέληξε: «Mου έφεραν την λίστα και είδα ότι ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που χρωστούσαν τα πρόστιμα ήταν άνω των 80 ετών. Να προχωρήσουμε να κάνουμε αναγκαστική είσπραξη σε ανθρώπους άνω των 80 ετών για το πρόστιμο των 100 ευρώ συν τους τόκους; Ως Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα μπορούσα να το κάνω».

Ολοκληρώνοντας την κυβίστηση, ο υπουργός Υγείας επιβεβαἰωσε για μια ακόμη φορά την ρήση Έπεα πτερόεντα ή στην περίπτωσή του, Είπα, ξείπα

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This