Κουτσούμπας λάβρος κατά κυβέρνησης Μητσοτάκη: «Κανένας εφησυχασμός στις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Είναι γνωστό από το παρελθόν ότι τις κουμπαριές και τις ζεϊμπεκιές τις διαδέχτηκε η ένταση και η σύγκρουση...»

Must Read

Για «κουμπαριές» με την Τουρκία κατηγόρησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Δημήτρης Κουτσούμπας, τονίζοντας πως «κανένας εφησυχασμός δεν χωράει σήμερα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

Στο πλαίσιο παρουσίας του στην κοπή της πίτας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ο ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ υποστήριξε επίσης ότι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις δεν πρέπει να μετέχουν σε στρατιωτικές αποστολές που γίνονται εκτός της ελληνικής επικράτειας.

«Κανένας εφησυχασμός δεν χωράει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, όπως προσπαθεί να μας πείσει η κυβέρνηση. Είναι γνωστό από το παρελθόν ότι τις κουμπαριές και τις ζεϊμπεκιές τις διαδέχτηκε η ένταση και η σύγκρουση. Το ΚΚΕ χωρίς να μασάει τα λόγια του έχει προειδοποιήσει ότι προωθούνται επικίνδυνες διευθέτηση στα ελληνοτουρκικά με νατοϊκή ομπρέλα στα πλαίσια του οδικού χάρτη που συμφώνησαν Μητσοτάκης και Ερντογάν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο», ανέφερε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

  • Δείτε τις δηλώσεις Κουτσούμπα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This