Βελόπουλος: «Να κλείσουν το Μαξίμου οι αγρότες»

Τι είπε για ομόφυλα ζευγάρια και εκκλησία

Must Read

Τα είπε έξω από τα δόντια για ακόμη μια φορά!

Στο πλευρό των αγροτών τάσσεται σθεναρά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, τονίζοντας πως πρέπει να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους!

Αρχικά, ανέφερε: «Θα πάω και στην Agrotica, αύριο θα είμαι εκεί, δίπλα στους αγρότες. Όταν πνίγεσαι, όταν πεθαίνεις πρέπει να κάνεις τα πάντα. Να πάνε έξω από το Μαξίμου και να το κλείσουν. Να πάνε στο Μαξίμου αύριο το πρωί. Εδώ σου λέει ο υπουργός πως άλλαξα τον ΟΠΕΚΕΠΕ, γιατί είχε σκάνδαλα. Ποιος τον έβαλε τον ΟΠΕΚΕΠΕ; Η κυβέρνηση. Εδώ και 5 χρόνια. Το λάθος των αγροτών είναι να περιμένουν από μια κυβέρνηση που τους σκότωσε, να τους αναστήσει. Δεν πρέπει να υπάρχουν POS στις λαϊκές αγορές και ιδίως στους πάγκους των παραγωγών, γιατί παίρνει και η τράπεζα ποσοστό. Προτείνουμε οριζόντιο φόρο 15% ως λύση στο πρόγραμμα της φοροδιαφυγής».

Ανέφερε επιπροσθέτως, πως «η Ελλάδα θα πρέπει να κόψει τις εισαγωγές προϊόντων από την Τουρκία». Εξαπέλυσε στην συνέχεια πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Απεχθάνεται το κόμμα που τον έκανε πρωθυπουργό. Καταστρέφει τον πυρήνα της ιδεολογίας της ΝΔ, πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια».

Για το θέμα με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τόνισε: «Είναι 500 ζευγάρια, δεν είναι κοινωνία, είναι μειοψηφία. Πρώτα να λύσει η κυβέρνηση τα προβλήματα των υπολοίπων. Η επιθυμία δεν είναι δικαίωμα. Δεν αναφέρεται πουθενά η υιοθεσία των παιδιών στην κάρτα του ΟΗΕ. Επειδή υπάρχουν 500 ή 100 παιδάκια, πρέπει δηλαδή να αλλάξουμε τον νόμο. Δηλαδή, παρανόμησαν κάποιοι, πήγαν στην Αφρική, αγόρασαν παιδιά ή κάπου αλλού και πρέπει εγώ να νομιμοποιήσω την παρανομία τους τώρα. Περιμένουν τα ετερόφυλα ζευγάρια χρόνια να υιοθετήσουν παιδί και θα λύσω εγώ νομοθετικά ένα πρόβλημα που αφορά 500 οικογένειες ομοφυλοφίλων; Όχι. Ξαφνικά, εφηύραν τα πρωινάδικα ένα ζήτημα που δεν υπήρχε πουθενά».

Και συμπλήρωσε: «Η Εκκλησία δεν έχει κάνει τίποτα. Ο Ιερώνυμος δεν έχει κάνει τίποτα. Μητροπολίτες έκαναν κατά μόνας. Εγώ έχω μια αντίληψη για την Εκκλησία τελείως διαφορετική. Δεν θα ήθελα ποτέ ο Αρχιεπίσκοπος να τρώει και να πίνει με υπουργούς στο εξοχικό του. Με ενοχλεί η εικόνα. Δεν θέλω να συγχρωτίζεται η εξουσία της Εκκλησίας, μια εξουσία πνευματική, με την πολιτική».

Δήλωσε πως συμφωνεί να γίνει πρόταση δυσπιστίας προς τη ΝΔ, ενώ αποκάλυψε πως πρότεινε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, να την καταθέσουν… «αλλά είναι τα δεκανίκια τους», είπε.

Κατήγγειλε, τέλος, τα απογευματινά χειρουργεία, για «τα οποία θα πληρώνουν από την τσέπη τους οι πολίτες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This