Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την οπαδική βία

Must Read

Με πλειοψηφία πέρασε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας.

«Υπέρ» του νομοσχεδίου ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας. Καταψήφισαν ΚΚΕ, Νέα Αριστερά και Νίκη, ενώ με το «παρών» τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση και Σπαρτιάτες.

Η υπουργική τροπολογία με τις διατάξεις για το αγροτικό ρεύμα, την εκκίνηση των διαδικασιών για τον κατώτατο μισθό, τις μετεγγραφές αθλητών και για τη διανομή των πνευματικών δικαιωμάτων ψηφίσθηκε από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας, ενώ την καταψήφισαν ΚΚΕ και Νέα Αριστερά.

Η τροπολογία για την Ημέρα Φιλάθλου υπερψηφίσθηκε από όλα τα κόμματα πλην τις Νίκης που την καταψήφισε.

Ο αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για τον Αθλητισμό, Γιάννης Βρούτσης, ολοκληρώνοντας την συζήτηση του νομοσχεδίου ανέφερε ότι η εποικοδομητική συζήτηση που έγινε όλες αυτές τις ημέρες στην Επιτροπή και στην Ολομέλεια «στέλνει το ισχυρό μήνυμα ότι σε μεγάλα θέματα και προκλήσεις το πολιτικό σύστημα μπορεί να πηγαίνει ενωμένο». Τόνισε ότι ο αθλητισμός δεν διχάζει αλλά ενώνει, δεν έχει χρώμα και δεν είναι προνομιακός χώρος για κανένα κόμμα». Σύμφωνα με το ΑΠΕ, Αναφέρθηκε στη συμβολή που είχαν για τον αθλητισμό όλοι οι προκάτοχοί του και επανέλαβε ότι αυτή η νομοθετική πρωτοβουλία «έρχεται να προσθέσει ένα λιθαράκι, όχι να γκρεμίσει το αθλητικό μας οικοδόμημα για να το βελτιώσουμε και να καλύψουμε κενά και παραλείψεις με όσα ισχύουν και σε άλλες χώρες».

«Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε και να κλείσουμε τα κενά του παρελθόντος με ενότητα» υπογράμμισε ο κ. Βρούτσης ενω επισήμανε ότι η αποδοχή της τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση για την «Ημέρα Φιλάθλου» δείχνει και «τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχουμε και θα αναπτύξουμε στο μέλλον».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This