Η Βουλή δώρισε 1.200 κυψέλες μελισσών

Must Read

Τη δωρεά 1.200 κυψελών ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

Η Βουλή ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων, η οποία επεσήμανε ότι από φωτιές και πλημμύρες έχουν χαθεί 120.000 μελίσσια. Η Ομοσπονδία θέλει να μαζέψει τουλάχιστον 15.000 κυψέλες από δωρεές, ενώ το κόστος κάθε κυψέλης είναι 25 – 35 ευρώ.

«Η Βουλή δέχτηκε ένα αίτημα από τους μελισσοκόμους, στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς. Αφού, λοιπόν, ενημέρωσα και συνεννοήθηκα και με τον Υπουργό Γεωργίας, τον Λ. Αυγενάκη, χορηγήσαμε 1.200 κυψέλες στην Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Σωματείων σαν μία μορφή συμπαράστασης προς εκείνους τους μελισσοκόμους που έπαθαν ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα. Επομένως, και εμείς αντιλαμβανόμαστε και συνεννοούμαστε με την πολιτεία και η Βουλή συνδράμει σε αυτό το έργο της ανάταξης των πληγών του αγροτικού κόσμου», είπε ο πρόεδρος της Βουλής που συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος Τάσο Ποντίκη.

Η επιστολή των μελισσοκόμων είναι η εξής:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This