Ο Νίκος Μαραντζίδης δεν απέτυχε, πέτυχε

Must Read

Ο άνθρωπος που ανέλαβε την προεκλογική επικοινωνιακή στρατηγική του ΣυΡιζΑ στις πρόσφατες εκλογές, έχει βγει γύρα στα Μητσοτακικά ΜΜΕ και ανακοινώνει την καταστροφή του ΣυΡιζΑ.

Είναι άλλο ένα δείγμα παράνοιας, όχι φυσικά του Νίκου Μαραντζίδη, αλλά του εκλογικού σώματος. Και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της υποτυπώδους αντιληπτικής ικανότητας του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πούλησε τον άνθρωπο που τον στήριξε, τον Πάνο Καμμένο, πιστεύοντας ότι οι ΗΠΑ και ο πρέσβης Πάιατ θα τον διατηρούσε στην εξουσία εάν ψήφιζε τις Πρέσπες.

Επιπλέον, εξακολουθούσε να στηρίζεται σε πρόσωπα όπως ο Γιώργος Βασιλειάδης, επειδή κάποτε είχαν συμβάλλει ενεργά στην «ενίσχυση» του κόμματος…. Ενίσχυση, που φυσικά την πλήρωσε ακριβά όταν ήρθε ο «λογαριασμός». Αλλά αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία στην οποία θα αναφερθούμε στο μέλλον.

Στο θέμα Μαραντζίδη τώρα, οι ψηφοφόροι έχουν μείνει έκθαμβοι από τις παρεμβάσεις του. Του επιτίθενται μάλιστα λέγοντας ότι «αντί να κρύβεται, καθότι αποτυχημένος, βγαίνει και κάνει και δηλώσεις».

Ο Νίκος Μαραντζίδης, πριν και μετά

Θα ήταν λογικό επιχείρημα, εάν ήμασταν χρυσόψαρα. Διότι όσοι έχουμε μνήμη, δεν ξεχνάμε πως ο Νίκος Μαραντζίδης ήταν ο αρχιτέκτονας της επιβολής του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Μαραντζίδης ήταν αυτός που έβγαλε τις πρώτες δημοσκοπήσεις μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, όπου του έδινε κάτι εξωφρενικά ποσοστά, τα οποία όμως ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν στις εκλογές που ακολούθησαν.

Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που με το ζόρι και με ολόκληρη σκευωρία (για την οποία ουδέποτε ολοκληρώθηκε η έρευνα) εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, την επόμενη μέρα να εμφανίζεται με 13 μονάδες διαφορά από τον Τσίπρα;

Πως είναι δυνατόν ο Τσίπρας να αναθέτει στον Μαραντζίδη, τον ευεργέτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, την προεκλογική στρατηγική του κόμματος;

Η απάντηση λοιπόν σε όσους εκνευρίζονται με τις παρεμβάσεις του, είναι ότι ο Μαραντζίδης δεν απέτυχε. Πέτυχε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This