Ο Βορίδης διαψεύδει τα περί συνάντησης Μητσοτάκη με αγρότες αυτή τη Δευτέρα

«Προϋπόθεση του διαλόγου με τους αγρότες είναι οι ανοιχτοί δρόμοι» υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας

Must Read

Την ώρα που οι αγρότες ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν αύριο το πρωί πανελλαδική σύσκεψη στην Σίνδο της Θεσσαλονίκης, για να αποφασιστεί ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν στην πολυσυζητημένη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Μάκης Βορίδης υποστήριξε ότι η εν λόγω συνάντηση θα γίνει μεν, αλλά όχι αυτή τη Δευτέρα.

Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο υπουργός Επικρατείας διέψευσε ότι το κρίσιμο αυτό τετ-α-τετ έχει «κλειδώσει» για τις 12 Φεβρουαρίου, καθώς, όπως είπε «από πλευράς κυβέρνησης θέλουμε να ωριμάσουν αυτά που σκεφτόμαστε για την συνάντηση και το τι θέλουμε να συζητήσουμε με τους αγρότες».

Πρόσθεσε δε ότι «ορισμένα από τα αιτήματα των αγροτών δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν και το γνωρίζουν και οι ίδιοι όπως οι αποζημιώσεις στο 100%» και  υπογράμμισε ότι «προϋπόθεση του διαλόγου με τους αγρότες είναι οι ανοιχτοί δρόμοι. Όλοι θέλουμε να βρούμε λύσεις».

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η συνάντηση Μητσοτάκη – αγροτών αναμένεται να γίνει (αυτή) τη Δευτέρα το απόγευμα, που ο πρωθυπουργός θα έχει επιστρέψει από το Βελιγράδι, ή το πρωί της Τρίτης. Αναφέρουν δε πως «έχουν ενημερωθεί οι ενδιαφερόμενοι. Το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί αύριο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος να τους δει από τη Δευτέρα».

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:
*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This