Τέμπη: Αρνήθηκε να καταθέσει ο Αγοραστός…

Must Read

Δεν ένοιωσε την ανάγκη ο Κώστας Αγοραστός να δώσει απαντήσεις για τα Τέμπη, αλλά πρόταξε την ανάγκη να διασώσει τον εαυτό του.

Έτσι ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας ανακοίνωσε στην Εξεταστική Επιτροπή ότι επικαλείται το δικαίωμα της σιωπής που έχει ως κατηγορούμενος για το δυστύχημα των Τεμπών και το μπάζωμα του χώρου της σύγκρουσης.

Στην πράξη ο Κ. Αγοραστός ευνοήθηκε από την δίωξη που του έχει ασκηθεί για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος καθώς δεν χρειάστηκε να καταθέσει!

Η παρουσία Αγοραστού στην Εξεταστική ήταν ολιγόλεπτη. Διάβασε ένα σύντομο υπόμνημα και δήλωσε ότι «ασκώ κατ’ άρθρο 104 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας το δικαίωμα σιωπής επιφυλασσόμενος να παράσχω τις εξηγήσεις μου ενώπιον των δικαστικών αρχών».

«Με δεδομένη την ιδιότητά μου ως κατηγορούμενου δεν είναι δυνατόν να καταθέσω» σημείωσε ο Κ. Αγοραστός ενημερώνοντας ότι «θα είμαι σε θέση να καταθέσω μετά την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας».

Ως προς τα γεγονότα ο Κ. Αγοραστός επανέλαβε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρείχε αποκλειστικά και μόνο υποστηρικτική βοήθεια για το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος, «ενήργησε δηλαδή ως όφειλε να πράξει χωρίς να έχει πρωτοβουλία ενεργειών».

Δείτε επίσης:

Ποιος προστατεύει το «φάντασμα» που μπάζωσε τα Τέμπη;

Συγκλονιστική η Μαρία Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο – Καταχειροκροτήθηκε μετά την ομιλία της για το έγκλημα στα Τέμπη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This