ΣΥΡΙΖΑ: Όλα δείχνουν μονομαχία Κασσελάκη με Γεροβασίλη – Η αλήθεια για τη μυστική συνάντηση

Δύο από τους φερόμενους συμμετέχοντες στη μυστική συνάντηση διαψεύδουν τη συμμετοχή τους

Must Read

«Πυρετός» διεργασιών, αμηχανία και αγωνία για την επόμενη μέρα επικρατούν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη «βόμβα» Τσίπρα στο παραπέντε της έναρξης του 4ου Συνεδρίου του κόμματος, όπου ο πρώην πρόεδρος με σκληρή ανάρτηση κάλεσε τον Κασσελάκη να προχωρήσει σε εκλογές για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μελών του.

Λίγη ώρα αργότερα, φανερά εκνευρισμένος ο Στέφανος Κασσελάκης, σήκωσε τα γάντι και ζήτησε να του βρουν αντίπαλο για τη νέα εκλογική μάχη. «Προσφεύγω στις ρίζες μου: Στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με κρατάει κανείς. Μόνο ο κόσμος που στάθηκε στις ουρές. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε».

Ο αντίπαλος του ωστόσο φαίνεται ότι είναι έτοιμος για την αναμέτρηση, με την Όλγα Γεροβασίλη να «βγαίνει μπροστά» ανακοινώνοντας προσεχώς την υποψηφιότητά της στις νέες εσωκομματικές εκλογές. Σήμερα το πρωί, η κ. Γεροβασίλη συναντήθηκε στο γραφείο της στη Βουλή με τον Διονύση Τεμπονέρα, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα στην ομιλία του στο συνέδριο, δήλωσε ότι θα κάνει πίσω για το «κοινό καλό».




«Η Αριστερά δεν παράγει μεσσίες και ήρωες. Παράγει κοινωνικά υποδείγματα. Έχουμε χρέος να κρατήσουμε την υπόθεση αυτή ζωντανή. Αν χρειαστεί για να προχωρήσει η υπόθεση αυτή, να κάνουμε στην άκρη για το κοινό καλό, θα το κάνουμε με χαρά γιατί έτσι μεγαλώσαμε» δήλωσε ο Τεμπονέρας από το βήμα του συνεδρίου.




Η μυστική συνάντηση

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ολονύχτια μυστική συνάντηση σε διαμέρισμα στελέχους του κόμματος, στο κέντρο της Αθήνας. Οι φήμες αναφέρουν ότι το βράδυ της Πέμπτης συναντήθηκαν μυστικά οι Νίκος Παππάς, Χρήστος Σπίρτζης, Ράνια Σβίγκου, Γιώργος Βασιλειάδης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Αλέκος Φλαμπουράρης.

Μετά από την σύσκεψη τα στελέχη ενημέρωσαν την Όλγα Γεροβασίλη να τους συναντήσει και της ζήτησαν να σκεφτεί την «προοπτική», με την ίδια τελικά να δέχεται.

Ωστόσο, δύο από τους φερόμενους συμμετέχοντες διέψευσαν την συμμετοχή τους μιλώντας στο newsbreak.gr. Κάποιοι άλλοι την επιβεβαίωσαν.

Το βέβαιο είναι ότι η κ. Γεροβασίλη χαίρει της εμπιστοσύνης Τσίπρα, ο οποίος αναμένεται να την στηρίξει ανοιχτά. Η βουλευτής Άρτας είναι δημοφιλής, δυναμική και έμπειρη, με πολλά από τα στελέχη να την θεωρούν «δυνατή» αντίπαλο του Κασσελάκη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This