Συνεχίζει να προκαλεί για τα Τέμπη ο Μητσοτάκης: Τώρα ανακάλυψε… εκστρατεία λάσπης!

Με αλαζονικό ύφος δήλωσε πως «Κασσελάκης και Ανδρουλάκης παλεύουν για την πρωτιά των ηττημένων»

Must Read

Επιμένει να εξοργίζει τους πολίτες με τα λεγόμενά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις λίγες ώρες από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα των Τεμπών.

Ο πρωθυπουργός παρέστη στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , που πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Μουρούτσος» στη Δάφνη, για να… θυματοποιήσει την κυβέρνηση!

Αφού ευχαρίστησε τους ΔΑΠίτες για τον αγώνα που έδωσαν στις πρόσφατες εκλογές, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ψήφιση των μη κρατικών πανεπιστημίων που έρχεται στη βουλή την ερχόμενη Παρασκευή, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο κ. Κασσελάκης λέει όχι, αλλά ο ίδιος σπούδασε σε μη κρατικό, μη κερδσκοπικό πανεπιστήμιο. Εξηγήστε μου αυτή την αντίφαση. Αν το πανεπιστήμιο που σπούδασε δηλαδή, δηλώσει πως θέλει παράρτημα στην Ελλάδα τι θα πει ο κ. Κασσελάκης ότι δεν θέλει; Κασσελάκης και Ανδρουλάκης παλεύουν για την πρωτιά των ηττημένων».

Διαφήμισε την οικονομική πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνησή του, λέγοντας ότι η Ελλάδα του 2024 έχει τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης και μονοψήφια ανεργία. Το εισόδημα βελτιώθηκε κατά 20% και ο κατώτατος μισθός σε λίγο θα αυξηθεί για τέταρτη φορά.
«Χτίζουμε τη νέα Ελλάδα της ψηφιακής εποχής. Και δεν είναι τυχαίο ότι ο Economist μα ανακήρυξε χώρα της χρονιάς για το 2023» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ενώ αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την υιοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Το σημείο όμως που προκαλεί όλους τους Έλληνες και ειδικά τους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη, είναι η αναφορά του για… εκστρατεία λάσπης που αναμένεται να υπάρξει ενόψει των ευρωεκλογών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This