Τα 17 «μυστικά» έγγραφα της Κομισιόν για το έγκλημα στα Τέμπη

Την αποκάλυψη έκανε ο Πέτρο Κόκκαλης

Must Read

Στην δημοσιοποίηση «λίστας 17 κρυφών εγγράφων της Κομισιόν για τα Τέμπη» προχώρησε την Τετάρτη ο Πέτρος Κόκκαλης, με στόχο να συνδράμει στην απόδοση Δικαιοσύνης για την μαζική δολοφονία και να στηρίξει τις προσπάθειες των συγγενών των θυμάτων.

«Συνεχίζει να υπάρχει ένα πλέγμα συσκότισης των ευθυνών για το έγκλημα στα Τέμπη, την ώρα που εκατομμύρια πολίτες υπογράφουν το αίτημα των συγγενών των θυμάτων, ζητώντας δικαιοσύνη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων και γραμματέας του νεοπαγούς κόμματος ΚΟΣΜΟΣ.

Ο Πέτρος κόκκαλης είχε υποβάλει αίτημα πρόσβασης σε σχετικά έγγραφα και συνομιλίες, μετά την άρνηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να απαντήσει σε ερώτησή του «αν η ΕΕ ασκεί ικανή εποπτεία για την ασφάλεια στα τρένα ή «αν ο ευρωπαίος ελεγκτής ουσιαστικά προσυπογράφει ό,τι του δίνει ο ελεγχόμενος ΟΣΕ».

Το αίτημα αφορά στην ad hoc έκθεση της Κομισιόν για την αξιολόγηση των κοινοτικών Οδηγιών σχετικά με την ασφάλεια των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα, την οποία νωρίτερα είχε αρνηθεί να δώσει στην δημοσιότητα απαντώντας στον ευρωβουλευτή.

Δείτε τα έγγραφα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This