Θα μιλήσει με ονόματα ο Μητσοτάκης…

Ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει σήμερα το αφήγημα ότι εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα προσπαθούν να ρίξουν την κυβέρνηση

Must Read

Στο επιχείρημα ότι εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα προσπαθούν να ρίξουν την κυβέρνηση και να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα αναμένεται να στηριχθεί και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σημερινή ομιλία του στη Βουλή.

Υπουργοί της κυβέρνησης έλεγαν και χθες ότι θα μιλήσει με ονόματα, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα καταγγείλει ως «εντολοδόχο» αυτών των «συμφερόντων» το ΠΑΣΟΚ, επειδή κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας, όπως έκαναν και χθες στη Βουλή και σε μέσα ενημέρωσης υπουργοί και βουλευτές της Ν.Δ. «Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει με ονοματεπώνυμα» προανήγγειλε σε συνέντευξή του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ωστόσο αυτά τα ονόματα κανείς υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. μέχρι χθες δεν τόλμησε να τα πει ευθέως. Θυμίζουμε ότι το επιχείρημα περί πολέμου που δέχεται από οικονομικά συμφέροντα είχε χρησιμοποιήσει ο πρωθυπουργός και την περίοδο των αποκαλύψεων του σκανδάλου των υποκλοπών, εννοώντας και τότε τον όμιλο Μαρινάκη. Ομως, λίγο καιρό μετά «ξέχασε» εκείνες τις καταγγελίες του, γιατί τα «συνεταιράκια» τα είχαν βρει…

Για την ώρα, οι κυβερνώντες αρκούνται σε επιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλοντάς το ότι επί της ουσίας κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης σε συνεννόηση με τα «εκδοτικά και οικονομικά συμφέροντα» που υποτίθεται ότι θέλουν να πλήξουν την κυβέρνηση. «Το πρόθυμο ΠΑΣΟΚ κάνει πρόταση δυσπιστίας για ένα δημοσίευμα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. «Το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει κατηγορήσει την κυβέρνηση για κάθε πιθανή και απίθανη αιτία, για το κράτος δικαίου, για την οικονομία, για αντισυνταγματικά νομοσχέδια, αποφάσισε -ω του θαύματος- Κυριακή απόγευμα -τα γεγονότα μιλάνε- να κάνει πρόταση δυσπιστίας για ένα δημοσίευμα που στοιχείο στοιχείο το έχουμε αποδομήσει. Αυτό είναι ένα δεδομένο. Το πρόθυμο ΠΑΣΟΚ κάνει πρόταση δυσπιστίας για ένα δημοσίευμα, όχι για όλα αυτά που έχει κατηγορήσει την κυβέρνηση όλο αυτόν τον καιρό. Θα μπορούσε να κάνει όλους αυτούς τους μήνες – μας έχει κατηγορήσει για τα πάντα» είπε. Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, τον κατηγόρησε ότι έχει εισηγητή στη συζήτηση με αντικείμενο το κράτος δικαίου «έναν αμετάκλητα καταδικασμένο από τη Δικαιοσύνη για ζήτημα κράτους δικαίου, για τη χειραγώγηση των Μέσων», εννοώντας τον Νίκο Παππά.

Στο ίδιο πνεύμα και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, μιλώντας στον Σκάι είπε πως  «αντί να δουν αν ισχύει -που δεν ισχύει-, έσπευσε όχι μόνο να υιοθετήσει ένα fake news αλλά να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, κι αυτό δεν είναι τυχαίο». «Καταλαβαίνω την απαίτηση να υπάρξει δικαιοσύνη και απόδοση ευθυνών. Από αυτό μέχρι ο κ. Ανδρουλάκης, ασπαζόμενος τις ψεκασμένες θεωρίες του κ. Βελόπουλου, να καταθέτει πρόταση μομφής έχει διαφορά» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This