Νέες αποκαλύψεις υπόσχεται η «Εστία» για το… επίμαχο SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη!

Επιβεβαιωμένη από τρεις πηγές η είδηση για το SMS και το περιεχόμενό του, σύμφωνα με τον διευθυντή της εφημερίδας Μανώλη Κοττάκη

Must Read

Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα με την αποκάλυψη της εφημερίδας «Εστία» για το SMS που έστειλε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, στο οποίο και τού ζητούσε… να τα βρουν!

O γνωστός εφοπλιστής, εκδότης και πρόεδρος του Ολυμπιακού, λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του πρωτοσέλιδου του ιστοτόπου zougla.gr με τίτλο «Το Κονκλάβιο των ηλιθίων», προέβη σε μια δημόσια ανακοίνωση, διαψεύδοντας το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εστίας», το οποίο υπογράφει ο διευθυντής της, Μανώλης Κοττάκης.

Η «Ζούγκλα» ήρθε σε επαφή με τον Μανώλη Κοττάκη, ο οποίος και εξήγησε ότι η είδηση για το SMS και το περιεχόμενό του είναι επιβεβαιωμένη από τρεις πηγές.

Μάλιστα, ο ίδιος και η «Εστία» επιφυλάσσονται και δίνουν ραντεβού αύριο, Δευτέρα 1η Απριλίου, πρόθυμοι να λύσουν όλες τις… απορίες για το περίφημο SMS της συζύγου του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αλήθεια,είμαι περίεργος,τι γνώμη έχει άραγε ο Μ.Κοττακης για τον π.υπουργο μεταφορών Κ.Καραμανλη.Πρεπει να παραιτηθεί η όχι;

  2. Ὁ Σταύρος Παπασταύρου καί ὁ Γιάννης Μπρατάκος ὑπέβαλαν στόν πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τίς παραιτήσεις τους, λόγω της επίσκεψής που έκαναν στον Β.Μ. και ο πρωθυπουργός τις έκανε αποδεκτές. Το ερώτημα όμως είναι, γιατί οι Διονύσης Παναγιωτάκης, Χρήστος Ράπτης, Τάσος Μπούρας και Σωκράτης Κομινάκης, που ήταν επίσης παρόντες στην ίδια επίσκεψη, την ίδια ώρα δεν καρατομήθηκαν; Είχαν πάρει άδεια εξόδου και οι τέσσερις ενώ οι άλλοι δυό την είχαν κάνει κοπάνα;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This