Η εξαφάνιση των γαλάζιων από τις παρελάσεις

Must Read

Αν κρίνω από τη συμμετοχή των γαλάζιων βουλευτών στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ή στις δοξολογίες για την Κυριακή της Ορθοδοξίας συμπεραίνω πως μάλλον έπεσε σύρμα από τη Νέα Δημοκρατία να αποφύγουν την υπερέκθεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εξαφάνιση σε σημείο ανησυχίας επιπέδου   amber alert των βουλευτών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη από την παρέλαση και το σύνολο των επετειακών εκδηλώσεων. Μοναδική εξαίρεση ο κ. Κώστας Γκιουλέκας που ως γνωστόν δεν ψήφισε υπέρ της ισότητας στο γάμο, ήτοι καταψήφισε το γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. Πουθενά δεν εντόπισα τις ξανθές  εντυπωσιακές κόρες  της κυρίας Έλενας Ράπτη και της κυρίας Άννας Ευθυμίου, ούτε την αρρενωπή περπατησιά του κ. Σταύρου Καλαφάτη και του κ. Στράτου Σιμόπουλου. Τυχαίο;

Το κενό των βουλευτών Θεσσαλονίκης επεχείρησε να καλύψει ο διαχρονικός υπουργός της καρδιάς μου κ. Άδωνις Σπυρίδων Γεωργιάδης, ο οποίος ενώπιόν μου παρακαλώ έκανε αρχηγική εμφάνιση στην δοξολογία ομού μετά της συζύγου του Ευγενίας κάτι που συνηθίζει εσχάτως και στις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Τον υπουργό τίμησε το τοπικό ΕΚΑΒ, ενώ εκτός επίσημης γραμμής Εκκλησίας ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως Βαρνάβας τού προσέφερε εικόνα την οποία ο υπουργός ετίμησε με τα χείλη του.

Τις Μητροπόλεις και τους Ιερούς Ναούς της Αθήνας απέφυγαν τις επίμαχες ημέρες και πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με εξαίρεση τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κώστα Τασούλα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια που εμφανίστηκαν στη Δοξολογία. Ουδείς άλλος.

Εντυπωσιάστηκα από τον ελιγμό που έκανε η ανεπιθυμήτη εις τας παρελάσεις των Τρικάλων, αντιπρόεδρος της εξεταστικής για τα Τέμπη κ. Κατερίνα Παπακώστα η οποία απέδρασε μεν από τη Θεσσαλία και μετακόμισε στην ΄Ηπειρο και για την ακρίβεια στα Γιάννενα όπου και παρακολούθησε την παρέλαση εκπροσώπωντας όπως έλεγε τον Πρόεδρο της Βουλής. Απίστευτα πράγματα.

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This