Σφοδρή σύγκρουση στο Κοινοβούλιο προκάλεσε η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για το τουρκικό κολλέγιο!

Must Read

Με την αποκάλυψη της εφημερίδας Δημοκρατία, για την ίδρυση τουρκικού κολλεγίου στην Αθήνα, λόγω της κερκόπορτας που άνοιξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ξεκίνησε την ομιλία του στην ολομέλεια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Βελόπουλος ο οποίος είχε καταψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο καταγγέλλοντας ότι διευκολύνει την ιδιότυπη τουρκική εισβολή στην εκπαίδευση, παρουσίασε το σημερινό δημοσίευμα της δημοκρατίας, εξαπολύοντας δριμύ «κατηγορώ» σε όσους επέτρεψαν με την στάση τους αυτή την επικίνδυνη εξέλιξη.

Δείτε την ομιλία:

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του Κυριάκου Βελόπουλου:

Ξεκινώντας να πω ότι είμαστε υπερήφανοι στην Ελληνική Λύση γιατί δικαιωθήκαμε ακόμα μια φορά. Ορίστε έχω εδώ το δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ, που λέει ότι ιδρύεται τουρκικό κολλέγιο και πανεπιστήμιο στην Αθήνα. Να το χαίρεστε κύριοι εσείς που ιδρύσατε τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

 

Κύριοι της ΝΔ, ξέρετε τι πέτυχε η κυβέρνηση; Πέτυχε να γκρεμίσει τους θεσμούς! Ορίστε, έχω εδώ τα αποτελέσματα έρευνας: Το 70% δεν εμπιστεύεται την δικαιοσύνη και τους δικαστές. Ποιος το κατάφερε αυτό; Εσείς στη ΝΔ. Το 87% δεν εμπιστεύεται τα πολιτικά κόμματα. Ποιος το κατάφερε αυτό; Εσείς στη ΝΔ. Το 78% δεν εμπιστεύεται την Βουλή. Ποιος το κατάφερε αυτό; Εσείς στη ΝΔ. Το 54% δεν εμπιστεύεται την αστυνομία. Ποιος το κατάφερε αυτό; Εσείς στη ΝΔ.

 

Πάμε και στην τακτική της ΝΔ, να κυβερνάτε με διλήμματα και με διχασμός. Είναι οι συμβουλές που σας δίνει ο κος Γκρήνμπεργκ που σας έχουμε ρωτήσει ποιος τον πληρώνει. Αν τον πληρώνει η ΝΔ, τότε να πληρώσει και τα δάνεια που έχει πάρει. Λέτε ότι αν δεν ψηφίσουν οι Έλληνες ΝΔ θα έχουμε αποσταθεροποίηση. Μα μέχρι χθες μας λέγατε ότι κάποιος ολιγάρχης είναι που επιδιώκει την αποσταθεροποίηση. Τώρα πάλι εκβιάζετε τους Έλληνες. Μια ζωή εκβιάζετε και διχάζετε. Διχάζετε με τα εμβόλια, με τα lockdown, με το ν/σ για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, τώρα με τις ευρωεκλογές. Μια κυβέρνηση που διχάζει και λειτουργεί ως Μακιαβέλλι δεν μπορεί να κυβερνήσει. Οι κυβερνήσεις ενώνουν και δεν διχάζουν τους λαούς.

 

Πάμε και στα … ποδοσφαιρικά. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι αδελφά σωματεία! Το ΠΑΣΟΚ είναι υποκατάστημα της ΝΔ. Τους πήρε ο μητσοτακισμός τον Χρυσοχοΐδη, τον Φλωρίδη, τον Πιερρακάκη, την Χριστοφιλοπούλου, τον Καρανικόλα και τον Πύρρο Δήμα, και έδωσε δανεικούς τον Ζαγοράκη και τον Καλιακμάνη. Αυτοί είστε. Αυτό όμως αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ιδεολογική διαφορά μεταξύ σας. Και πείτε μας πού διαφέρετε; Αυτό θα είναι το πολιτικό δίλημμα τις ευρωεκλογές: σε τι διαφέρουν ΔΝ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ.

Και τώρα θέλετε να κάνετε αλλαγή ατζέντας. Αρχίσατε να προβάλετε το bullying στα σχολεία. Αλλά, όχι, δεν θα  σας κάνουμε τη χάρη. Bullying εσείς, Τέμπη εμείς!!

Η εισαγγελέας πρωτοδικών Λάρισας παρέκαμψε το νόμο περί ευθύνης υπουργών και εξέδωσε απορριπτική απόφαση, για όσους είχαν μηνύσει οι συγγενείς των θυμάτων, για ενέργειες που αφορούσαν το μπάζωμα του σημείου της τραγωδίας. Η μήνυση αφορούσε την παράβαση καθήκοντος και την απόκρυψη στοιχείων. Έτσι έβγαλε λάδι τους πολιτικούς κατά παράβαση του νόμου. Για ποιο λόγο έβαλε στο αρχείο την υπόθεση; Αυτό αποδεικνύει ότι έγινε μπάζωμα για να καταστραφούν τα στοιχεία.

Και ρωτά εδώ, γιατί κανένας δεν ρώτησε τι είχαν τα κοντέϊνερ της ZIP MONITOR; Το ψάξατε; Γιατί 8 άτομα έψαχναν μόνον εκεί, γύρω από το κοντέϊνερ; Γιατί είχε χρυσαφί χρώμα το περιεχόμενο μετά την έκρηξη;

Δυστυχώς επιχειρείτε να συγκαλύψετε το έγκλημα στα Τέμπη. Αλλά ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κάποιοι που το ψάχνουν. Εγώ ακόμα μια φορά θα αποκαλύψω στοιχεία για το έγκλημα των Τεμπών. Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα κο Κοκοτσάκη, αναφορικά με τιςσυνθήκες και τα αίτια της πυρκαγιάς πριν και μετά την σύγκρουση των τραίνων:

-α) οι χημικοί και οι τεχνικοί που πήγαν στο σημείο από την Λάρισα δεν συνέλεξαν ούτε απαίτησαν να συλλεγούν επαρκής αριθμών δειγμάτων. Όπως είπε συλλέγησαν 12 δείγματα. Δεν είναι επαρκής ο αριθμός αυτός για μία αξιόπιστη έρευνα, ειδικά όταν έχουν παρέλθει 13 μήνες από το δυστύχημα.

-β) η δειγματοληψία δεν έγινε με εργαλεία αφαίρεσης στήλης χώματος, ώστε να λαμβάνεται δείγμα από την διαστρωμάτωση κάθε φορτίου χωμάτων.

-γ) κατά την δειγματοληψία διαπιστώθηκε παρουσία μηχανοκίνητων οχημάτων, άσχετων ανθρώπων και ΜΜΕ, γεγονός απαράδεκτο, το οποίο από μόνο του ακυρώνει την διαδικασία.

-δ) στο δείγμα που πήραν από το βαγόνι νο.4 της εμπορικής αμαξοστοιχίας, βρέθηκε καθαρό ξυλόλιο.

Όμως αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της πρότασης μομφής που συζητήθηκε στην βουλή, ειπώθηκε κάτι πολύ σοβαρό, που όμως πέρασε στα «ψιλά». Ο κος Μητσοτάκης ομολόγησε την ενοχή του! Είπε ότι «εκείνο το βράδυ του εγκλήματος δεν έκλεισε μάτι, ενημερωνόταν συνεχώς και έδινε εντολές». Αφού λοιπόν αυτός έδινε εντολές, αυτός ευθύνεται και για το έγκλημα. Το παραδέχθηκε! Αυτός είναι ο υπεύθυνος!

Εμείς είμαστε υπερήφανοι γιατί ο πρωθυπουργός έχει αναγάγει την Ελληνική Λύση σε βασικό αντίπαλό του.

Βάζετε τα ΜΜΕ να μιλούν εις βάρος μας. Μίλησα για τις εξορύξεις και την αύξηση των συντάξεων και αμέσως ο κος Τάκης πήρε τον κο Μανιάτη τηλέφωνο. Ναι, εμείς μπορούμε να δώσουμε συντάξεις 4.000 ευρώ, σύμφωνα με το σχέδιο της Νορβηγίας. Έτσι ακριβώς θα γίνει, αφού θα γίνουν και οι εξορύξεις.  Αντίθετα με εσάς στη ΝΔ, που προτιμάτε τα δις για τις ανεμογεννήτριες να τα παίρνουν οι φίλοι σας. Η Κύπρος όμως έκανε εξορύξεις.Δεν αναρωτιέται όμως γιατί δεν κάνουμε εξορύξεις. Είπα ότι σε 9 μήνες, αφού αρχίσουν να δουλεύουν τα τρυπάνια μπορεί να γίνει ρευστοποίηση.

Θα σας δώσω άλλο παράδειγμα. Το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος που το παίρνει το κρατικό ασφαλιστικό ταμείο του Καναδά. Γιατί να μην το κρατήσουμε εμείς και αυτά τα χρήματα να πάνε στον Έλληνα;

Και στέλνετε τους ελαφροδεξιούς σας Άδωνι, Βορίδη, Πλεύρη στην Βόρεια Ελλάδα για να κάνουν «μασάζ» στους ψηφοφόρους της ΝΔ. Τι είναι φυσικοθεραπεύτριες;

Υπουργό Μακεδόνα δεν κάνατε, αλλά στέλνετε τους Αθηναίους για να «εκπολιτίσουν τους ημιάγριους» Μακεδόνες!

Κύριοι, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θα σας πνίξει. Ο μητσοτακισμός θα εξαφανιστεί.

 

Πριν κλείσω να πω ότι, με αφορμή το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο που θέλει να κάνει η ΝΔ, δημιουργούνται γκρίζες ζώνες στο κέντρο του Αιγαίου. Ήδη η Τουρκία απειλεί ότι δεν θα δεχθεί τετελεσμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών που εκδόθηκε χθες το βράδυ. Ουσιαστικά αυτό που είπε η Τουρκία είναι ότι αμφισβητεί τις Κυκλάδες!! Το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών απάντησε μετά από 10 ώρες (!) και με μία χλιαρή δήλωση.

Και παρ’ όλα αυτά, εσείς επιμένετε να αφοπλίζετε τη χώρα. Όμως η αμερικανική επιθεώρηση newsweek, δημοσίευσε άρθρο που λέει ότι «ο Μητσοτάκης ενισχύει την ουκρανική αεράμυνα με την παραχώρηση 32 μαχητικών αεροσκαφών F16, που μέχρι σήμερα ήταν στην αεράμυνα των νησιών του Αιγαίου! Και μετά τα F16 θα σταλούν στην Ουκρανία και Mirage!!

Την ίδια ώρα, η Τουρκία αποσύρεται από την συνθήκη CFE. Πλέον επιβεβαιώνεται ότι η Άγκυρα προετοιμάζεται για ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Ελλάδας και της Κύπρου. Έρχεται πόλεμος και εσείς αφοπλίζετε την Ελλάδα! Κάνετε ό,τι έκανε ο Ιωαννίδης στην Κύπρο.

Και έχουμε τον πρωθυπουργό που έγινε ηθοποιός. Υποδύεται ρόλους. Μας είπε ότι μικρός ήταν πολιτικός κρατούμενος, μας είπε ότι έχει εργαστεί και έχει ένσημα, τώρα μας είπε ότι όταν ήταν μικρός του πετούσαν την τσάντα! Αυτά πληρώνουμε σήμερα. Τα συμπλέγματα που έχει ο πρωθυπουργός.

Και ταυτόχρονα τα βάζει με εμένα και με την δουλειά μου. Εγώ τα λεφτά που έχω, τα έβγαλα από την δουλειά μου. Δεν μου άφησε λεφτά ο πατέρας μου, ούτε πήγα στο κολλέγιο Αθηνών.

Η βασική διαφορά που έχουμε εμείς από εσάς είναι ότι εσάς το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι ο πλουτισμός. Ο πλουτισμός ο προσωπικός σας και των φίλων σας. Ζητάτε να γίνεται έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων, αλλά εσάς δεν σας ελέγχει κανείς. Και πραγματικά, πώς να δεχθείτε να γίνει πραγματικός έλεγχος της περιουσίας σας, όταν ο ένας αρχηγός καταγγέλλεται ότι κάνει νόμους για το σπίτι που απέκτησε στα Ζαγοροχώρια, ο άλλος δεν ξέρει τι περιουσία έχει και από πού την έχει, ο τρίτος έκανε περιουσία ως ευρωβουλευτής, για να μην μιλήσω για τους υπουργούς! Εγώ, κάλεσα όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων, αλλά απάντησε ακόμα δεν πήρα!

 

Βάζετε τον κάθε Λιάγκα να με αποκαλεί λαϊκιστή επειδή είπα για τις συντάξεις. Εμείς όταν κυβερνήσουμε θακόψουμε από τους πλούσιους και θα δώσουμε στους φτωχούς.

Η διαφορά μας από τον μητσοτακισμό είναι ότι εσείς θεωρείτε την Ελλάδα λάφυρο. Εσείς θεωρείτε την εξουσία λάφυρο. Εμείς θέλουμε την εξουσία για να την δώσουμε στον λαό.

Υποθηκεύσατε όλοι το μέλλον μας. Θέλουμε πίσω το μέλλον μας. Ραντεβού με το μέλλον στις 9 Ιουνίου.

Θέλουμε την εξουσία για να την επιστρέψουμε στον λαό. Για εμάς ο μητσοτακισμός είναι εχθρός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κε Βελόπουλε, τέλειος όπως πάντα! Συγχαρητήρια. Όπως καί πέρσι έτσι καί φέτος θα σας ξαναψηφίσω!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This