Επικοινωνία Δένδια με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας

Must Read

Με «κομμένη» την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, την ώρα που το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ συνεδριάζει εκ νέου για αντίποινα στο Ιράν, μετά τις φωνές που ζητούν εκδίκηση για την πυραυλική επίθεση το βράδυ του Σαββάτου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας επικοινώνησε νωρίτερα με τον Ισραηλινό ομόλογο του Γιόαβ Γκαλαντ. Όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ»: «Είχα επικοινωνία με τον Υπουργό ‘Αμυνας του Ισραήλ Yoav Gallant, σχετικά με την καταδικαστέα επίθεση του Ιράν».

Κι ενώ στη χώρα επικρατεί ανησυχία για τη θέση που κρατήσει η Ελλάδα, το Μαξίμου μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη επανέλαβε το μήνυμα που δόθηκε μετά το ΚΥΣΕΑ, ότι η χώρα μας ζητά αυτοσυγκράτηση από όλες τις πλευρές.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απάντησε σε ερώτηση για το αν η Ελλάδα θα αναλάβει κάποιο διπλωματικό ρόλο, ούτε  έδωσε πληροφορίες για το τι θα γίνει με τη φρεγάτα Ύδρα, που συμμετέχει σε αποστολή κατά των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This