Νέες αιχμές Παπανώτα: «Ανήθικο ότι με απέπεμψαν, ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ, μου έσκαβαν τον λάκκο»

Τι είπε για τη στάση συνυποψηφίων και τα μηνύματα συμπαράστασης

Must Read

Τα «βέλη» του προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την χθεσινή διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη έριξε και πάλι ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σε νέες δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανέφερε χαρακτηριστικά πως ήταν «ανήθικο ότι με απέπεμψαν, ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ» ενώ συνεχίζοντας το «κατηγορώ» είπε πως «αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια, μου έσκαβαν τον λάκκο».

Αρχικά, είπε ότι θα επιμείνει να χαμογελάει γιατί «δεν θέλω να κάνω τη χάρη σε αυτούς που με απογοήτευσαν να καταλάβουν ότι μαζί με μένα απογοητεύσαν πολύ κόσμο», ενώ ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για τα 3000 μηνύματα συμπαράστασης.

«Εγώ μπήκα σε αυτό το παιχνίδι μόνος μου ως ιδεαλιστής της αριστεράς, ως Ευρωπαίος αριστερός που βλέπει ένα κίνδυνο για την Ευρώπη. Μόνος μου μπήκα, μόνος μου έκανα τον αγώνα που έκανα, μόνος είδα τη στήριξη του κοινού, δεν δέχθηκα συγχαρητήρια από κανένα για την επίδοσή μου στις εσωκομματικές εκλογές και μάλιστα εξέφρασα σε κομματικά στελέχη την έκπληξη που χάρηκα μόνος μου το αποτέλεσμα και δεν είδα ποτέ τον πρόεδρο» είπε σχετικά με την υποψηφιότητά του.

Και συνέχισε:

«Δεν θα μιλήσω για την ουσία της πολιτικής και αν παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της αριστεράς που εγώ πίστευα, τους εύχομαι καλή επιτυχία και ούτε με τον κ. Κασσελάκη έχω πρόβλημα, ας βάλει αυτούς που θέλει και ας πετάξει αυτούς που θέλει».

Ο Δημήτρης Παπανώτας άφησε αιχμές για τη στάση συνυποψηφίων του, όπως η Σοφία Μπεκατώρου.

«Αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια, μου έσκαβαν τον λάκκο και με έναν τρόπο απαράδεκτο. Δεν είμαι χθεσινός, εκτίθεμαι 37 χρόνια καθημερινά, τις απόψεις μου τις έχω καταθέσει, η ιστορία μου είναι εκεί, στις πολιτικές ομιλίες δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό, βρήκαν μια δήλωση στο χρονοντούλαπο για να με χτυπήσουν».

Σχετικά με το παρασκήνιο της αποπομπής του είπε:

«Όταν μίλησα μαζί σου (σ.σ. με την Σταματίνα Τσιμτσιλή) και σου είπα ότι είμαι έτοιμος να φύγω, μίλησα και με τα κομματικά στελέχη και τους είπα αν δεν έχετε τα κότσια να δεχθείτε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, αφήστε με να παραιτηθώ. Δεν μου αρέσει που με απέπεμψαν, ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ, είναι ανήθικο. Οι βεδουίνοι της πολιτικής με φάγανε, καλή χώνεψη».

Δείτε τις δηλώσεις του:




Δείτε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Τα πάνω κάτω στο ευρωψηφοδέλτιο – «Παρών» ο Τσίπρας στη σημερινή παρουσίαση

Παπανώτας: «Τους είχα πει να παραιτηθώ και είπαν θα με στηρίξουν» – Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This