ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΚυριάκος Βελόπουλος: Πρέπει να απολογηθεί και ο Μητσοτάκης για το έγκλημα των Τεμπών

Κυριάκος Βελόπουλος: Πρέπει να απολογηθεί και ο Μητσοτάκης για το έγκλημα των Τεμπών

«Το ζήτημα είναι να τιμωρηθούν οι ένοχοι του εγκλήματος...»

Μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Στράτου Φαναρά, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Metron Analysis, ο Κυριάκος Βελόπουλος επιστρέφει δριμύτερος με μια ανάρτηση στην οποία (προ)καλεί την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη να καλέσει ακόμη και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να απολογηθεί για το έγκλημα των Τεμπών!

«Πριν από 10 ημέρες κατήγγειλε η Ελληνική Λύση στο ελληνικό Κοινοβούλιο την ύπαρξη δικογραφίας που η κυρία Κεχαγιά είχε βάλει ουσιαστικά στο αρχείο, ενώ είχε βρει πολιτικούς εμπλεκόμενους, μετά από μήνυση των συγγενών, στο θέμα της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών», αναφέρει ο Κυριάκος Βελόπουλος και προσθέτει πως «μετά από 10 ημέρες, λοιπόν, αποφάσισε η κυρία Αδειλίνη να κάνει το αυτονόητο: Να τιμωρήσει την κυρία Κεχαγιά. Το ζήτημα δεν είναι να τιμωρηθεί η κυρία Κεχαγιά, το ζήτημα είναι να τιμωρηθούν οι ένοχοι του εγκλήματος, μετά και τις νέες εξελίξεις, που όπως λέγεται βρέθηκαν και οστά, στον δεύτερο χώρο του κυρίου Πανδρεμένου, νεκρών».

«Η κυρία Αδειλίνη πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να κληθεί ακόμη και ο πρωθυπουργός, να απολογηθεί και να δικαιολογηθεί, κατά πόσον είναι συμμέτοχος στο έγκλημα αυτό, αυτός και οι υπουργοί του», καταλήγει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης