Παύλος Γερουλάνος: «Η Ελλάδα να πάρει πρωτοβουλίες για το Μεσανατολικό»

«Καθώς πλησιάζουμε προς τις Ευρωεκλογές, είναι σημαντικό το ότι θα υπάρξει μια εθνική ατζέντα»

Must Read

«Τα θέματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Ευρώπη είναι επικίνδυνα, ξεκινώντας, βεβαίως, από το επίκαιρο θέμα του πολέμου» τόνισε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1, όπου τόνισε ότι η χώρα μας οφείλει να πάρει πρωτοβουλίες για την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή.

«Η Ευρώπη, παραμένει ο μεγάλος χαμένος αυτής της κατάστασης, καθώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ενώ όλοι οι άλλοι, κοιτούν το Ιράν να μπαίνει σε αυτόν τον πόλεμο τόσο δυναμικά. Ταυτόχρονα, το Ισραήλ κερδίζει από αυτή την άποψη, επειδή ο Νετανιάχου έχει «στριμωχτεί» από την κοινή γνώμη» σημείωσε ο Παύλος Γερουλάνος και τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να βγει μπροστά να πάρει πρωτοβουλίες που θα στηρίξουν την ειρήνη:

«Δυστυχώς, οι περισσότερες χώρες, οι περισσότερες Μεγάλες Δυνάμεις, την είσοδο του Ιράν στον πόλεμο τη βλέπουν ωφελιμιστικά. Η Ευρώπη είναι ο μόνος χαμένος στην προκειμένη περίπτωση. Κατά τη γνώμη μου, η Ελλάδα, έχοντας μια ειδική και ιστορική σχέση με το Ιράν, πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες, σε συνεννόηση με τις υπόλοιπες χώρες, για να εκτονωθεί το κλίμα. Μπορούμε να πράξουμε κάτι τέτοιο, όπως και με το Ισραήλ. Θα ήταν πολύ σημαντικό, να  βγει η Ελλάδα τώρα μπροστά. Η Κυβέρνηση, να πάρει τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να στηρίξουμε την ειρήνη» δήλωσε ο κ. Γερουλάνος.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, υπενθύμισε τον σημαντικό ρόλο των ευρωβουλευτών: «Καθώς πλησιάζουμε προς τις Ευρωεκλογές, είναι σημαντικό το ότι θα υπάρξει μια εθνική ατζέντα. Αλλά, μην ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι που θα εκλεγούν στην Ευρωβουλή, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν θέματα τα οποία θα επηρεάσουν την Ελλάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό» ανέφερε προσθέτοντας ότι ο κόσμος πρέπει να προσέξει τι θα ψηφίσει:

«Η χώρα, θα αντιμετωπίσει ζητήματα τώρα. Κάποια από αυτά λύνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κάποια σε εθνικό. Και τα δύο αυτά θέματα, κρίνονται σε αυτές τις εκλογές. Άρα, είναι πολύ σημαντικό, ο κόσμος να παρακολουθεί τι λένε τα κόμματα και να πάρει τις αποφάσεις του για το τι θα ψηφίσει. Και πρέπει να επιλέξει το ΠΑΣΟΚ, γιατί αυτό μπορεί να πάει στην Ευρώπη και να εκπροσωπήσει τη χώρα σωστά» επεσήμανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. βαράτε και το πήραμε το κουρ@δόκ@στρο! Μετά τον ράμπο-ταβερνιάρη μαϊμουδιαράκη, ήρθε και ο φλωροφόρος εκδικητής, το βαφτιστίρι του ψευτοβασιλιά, οι οποίοι, αφού έλυσαν όλα τα προβλήματα της χώρας, αίφνης θέλουν οι Έλληνες να γίνουν βαζιβουζούκοι. Ξύλο με φύλλο μπακαλιάρο, που έλεγε και ο μακαρίτης ο Καίσαρης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This