«Ντροπή σου» άθλια Ντόρα Μπακογιάννη! – Ομοβροντία κυπριακών αντιδράσεων μετά το αίσχος με το Κόσοβο

Άρθρα-κόλαφος στην Κύπρο για την πισώπλατη μαχαιριά της Ντόρας και της Κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Must Read

Ο ασκός του Αιόλου, που το περιεχόμενό του μπορεί να σαρώσει και να εξαφανίσει την Κύπρο, άνοιξε από ελληνικά χέρια μετά την απαράδεκτη υπερψήφιση της εισήγησης της Ντόρας Μπακογιάννη για να γίνει μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης μια χώρα-ψευδοκράτος, όπως το Κόσοβο.

Η ντροπιαστική, όπως χαρακτηρίστηκε, έκθεση, θυμίζομε ότι ψηφίστηκε στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης με 131 ψήφους υπέρ, 29 κατά και 11 αποχές, προκαλώντας την σφοδρή αντίδραση της Σερβίας.

Ντόρα Μπακογιάννη, Άννα Ευθυμίου, Γιώργος Σταμάτης και Ευριπίδης Στυλιανίδης, έγραψαν το όνομά τους με μαύρα γράμματα, ψηφίζοντας υπέρ της ένταξης του Κοσσυφοπεδίου και δίνοντας πισώπλατη μαχαιριά στην Κύπρο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΕ διεκδικεί την είσοδό του στο Συμβούλιο ένα ψευδοκρατίδιο, η ύπαρξη του οποίου οφείλεται σε μονομερή de facto απόσχιση από τη Σερβία. Ένα ψευδοκράτος  το οποίο δεν έχει αναγνωριστεί από σειρά χωρών μελών της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου!

Όπως αναφέρουν ακόμα τα κυπριακά ΜΜΕ, το ψευδοκράτος των κατεχομένων της βόρειας Κύπρου, έχει το ίδιο καθεστώς παρατηρητή που έχει και το Κόσοβο, στο Συμβούλιο της Ευρώπης…

Η τελική απόφαση για την ένταξη του Κοσόβου ή όχι στο Συμβούλιο της Ευρώπης, θα ληφθεί από την Επιτροπή που αποτελείται από 46 Υπουργούς Εξωτερικών κρατών-μελών, τον επόμενο μήνα (16 Μαΐου).

«Ντόρα, ντροπή σου»

Την ατάκα του έξαλλου Προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς χρησιμοποιούν οι αρθρογράφοι του κυπριακού Φιλελεύθερου, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στην Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία «κατάφερε» να καταγραφεί ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο προηγούμενο, το οποίο μπορεί σαφώς να επηρεάσει την Κύπρο, αφού ανοίγει η κερκόπορτα για το ψευδοκράτος των κατεχομένων, να διεκδικήσουν αναγνώριση.

Άριστος Μιχαηλίδης και Γιώργος Καλλινίκου (ο οποίος χαρακτήρισε την αδελφή του Έλληνα Πρωθυπουργού «άθλια» στον τίτλο του), έβαλλαν κατά ριπάς στα άρθρα τους για τα όσα συνέβησαν και τη στάση της Ελλάδας.

 • Διαβάστε τι έγραψαν:

«Ξέρω πολύ καλά ποιος έδωσε την εντολή να εγκαταλείψετε τις αρχές σας. Ντροπή σας». Κόλαφος για την ανεκδιήγητη Ντόρα Μπακογιάννη από τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς για την εισήγησή της, η οποία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, για ένταξη του Κοσσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ). Μια απόφαση, που μόνο σαν πισώπλατη μαχαιριά κατά της Κύπρου μπορεί να λογισθεί, αφού το ίδιο καθεστώς παρατηρητή στο ΣτΕ κατέχει και το ψευδοκράτος.

 Ως εκ τούτου, από την στιγμή, που μέσω της εισήγησης της ανεκδιήγητης Ντόρας, άνοιξε η θύρα για ένταξη ενός αποσχισθέντος ψευδοκρατιδίου, αναπόφευκτα ανάλογο δρόμο θα επιχειρήσει να ακολουθήσει και το έτερο ψευδοκρατίδιο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την Κυπριακή Δημοκρατία. Και για την… πέραν της Μπακογιάννη και του Μητσοτάκη Ελλάδα.

 Ο κ. Βούτσιτς (να αγιάσει το στόμα του ανθρώπου) βροντοφώναξε στην αχαρακτήριστη αδελφή του Πρωθυπουργού της Ελλάδας εκείνο που από την πρώτη στιγμή, οι πλείστοι (εξαιρουμένων όσων έχουν τα ίδιο μυαλό μαζί της, άμυαλοι στην πραγματικότητα) νιώσαμε την ανάγκη να κραυγάσουμε. Προχώρησε, όμως, κι ένα βήμα περισσότερο. Αποκάλυψε πως γνωρίζει το τηλεφώνημα το οποίο έγινε στην Μπακογιάννη ώστε αυτή να αλλάξει στάση επί του θέματος, παραιτούμενη από τους όρους τους οποίους και η ίδια έθετε. Μπορεί να μην κατονόμασε ποιος έκανε το τηλεφώνημα αλλά είναι γνωστό ότι την πίεση για την καταστροφική εξέλιξη την ασκούσαν από πολύ καιρό αμερικανοί και νατοϊκοί.

Είναι θλιβερό διότι, σε μια περιοχή που χαρακτηρίζεται σαν μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων με εμπλεκόμενους τους Σέρβους και τους Κοσσοβάρους, ήρθε ελληνικό χέρι να ανακατέψει τα κάρβουνα και να τα αναζωπυρώσει, φυσώντας τις στάχτες προς την μια πλευρά. Εκείνην με την οποία υποτίθεται ότι η Αθήνα διατηρούσε μέτωπο συνεργασίας.

Είναι θλιβερό επειδή με αυτή την αναζωπύρωση των καρβούνων, απειλείται σοβαρά πλέον να καεί και η Κύπρος, που διαθέτει το όμαιμον και ομόγλωσσον… Είναι τραγικό επειδή επί μισό αιώνα, η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων αυτού του δύσμοιρου νησιού πασχίζει να ξεχάσει την τραγικότατη εκείνη καραμανλική ρήση «η Κύπρος κείται μακράν…».

Επί μισό αιώνα πασχίζουμε να πείσουμε τον εαυτό μας, ότι ήταν απλώς μια ατυχής φράση ή έστω θλιβερή επιλογή της στιγμής. Ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική στάση των Αθηνών για την όποια ανάλογη κρίσιμη στιγμή ενδεχομένως να βρεθεί η μικρή αλλά λατρεμένη μας πατρίδα. Πάντοτε διαχωρίζαμε και θα συνεχίσουμε να διαχωρίζουμε την Αθήνα, όπου εννοούμε την πολιτική εξουσία, από την Ελλάδα, όπου εννοούμε την ευρεία έννοια του έθνους και τους Έλληνες. Αφού πάντοτε, ένα πέρασμα από τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας είναι αρκετό για να ξεκαθαρίσει στο μυαλό και στην ψυχή μας τις διαφορετικές αυτές έννοιες.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΣτΕ, η οργή εξαιτίας της ντροπιαστικής συμπεριφοράς της Μπακογιάννη κορυφώνεται λόγω της πολλαπλής υποκρισίας που καταγράφεται. Η επίσημη Αθήνα που παίζει κρυφτούλι. Ο Τσίπρας κι ο Παπανδρέου που τήρησαν… αποχή! Η επίσημη Λευκωσία, που –μη έχουσα επιλογή- σιγοψιθυρίζει όπως τον μελλοθάνατο ο οποίος οδηγείται στο ικρίωμα. Η άλλοτε κραυγάζουσα για τους αδελφικούς δεσμούς με την Νέα Δημοκρατία Πινδάρου, που μασάει τα λόγια της με αποτέλεσμα να εκφράζεται με ακατανόητους ήχους. Τόσο μικροί όλοι τους. Τόσο λίγοι!

Κρατάμε τα λόγια της Σερβίδας Μπιλιάνα Πάντιτς προς την ανεκδιήγητη Ντόρα στην ΚΣΣΕ: «Θα μείνετε στην ιστορία ως κάποια που με τον πιο βάναυσο τρόπο παραβίασε όλους τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και τις αρχές πάνω στις οποίες ιδρύθηκε αυτή η οργάνωση. Έχετε αποδείξει ότι σας λείπει η ακεραιότητα, προκαλείτε και είστε υποκρίτρια… Μπορεί να είμαστε μια μικρή χώρα, αλλά σε αντίθεση με εσάς έχουμε ακεραιότητα και ποτέ δεν πρόκειται να παραδοθούμε και να υποκύψουμε». Κρατάμε το τεράστιο «Ντροπή σας» του κ. Βούτσιτς προς την Μπακογιάννη.

Και αφιερώνουμε τους στίχους του τεράστιου Πασσιαρδή –μου τους θύμισε χθες ένας καλός φίλος- προς την άθλια Ντόρα: «Είμαστε Έλληνες/ Δεν είν’ η πρώτη σας φορά που μας πουλήσατε/ Το ’χετε ξανακάνει, χρόνια πριν, σ’ άλλους αιώνες, όταν μας ξεπουλούσατε στους Πέρσες/ Και όμως ζήσαμε. Κι αντέξαμε σκλαβιές και κούρσα, τα φέραμε δεξά με την αναβροχιά και την ακρίδα/ Είμαστε Έλληνες. Δεν καρτερούμε τίποτα/ Τώρα μας ρίξατε στους Τούρκους το αίμα πότισε πλούσιο τη γη κι αλυσοδέσανε βαριά τον Πενταδάχτυλο/ Είμαστε Έλληνες. Δεν καρτερούμε τίποτα, τίποτα απ’ την Αθήνα/ Είμαστε Έλληνες, Έλληνες του πικρού καιρού και της Απελπισίας».

Αυτό το «Ντόρα, ντροπή σου», δεν το είπαμε εμείς, το είπε ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Θα έπρεπε να το πει και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο οποίος μόλις προ δεκαημέρου πήγε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και φρόντισε να τονίσει πόσο σπουδαίο είναι που στην Ιδρυτική της Διακήρυξη γράφει ότι στα «πάγια συμφέροντα του Ελληνισμού περιλαμβάνεται και η μοίρα της Κύπρου». Τι τραγική ειρωνεία!

Επανέρχομαι στο θέμα του Κοσσυφοπεδίου, για το οποίο γράψαμε χτες, διότι η Ντόρα Μπακογιάννη αντί να σιωπήσει για το ανοσιούργημα που πέτυχε σε βάρος της Κύπρου, προωθώντας την ένταξη του ψευδοκράτους του Κοσσόβου (που δεν αναγνωρίζει η Κύπρος και η Ελλάδα) στο Συμβούλιο της Ευρώπης, έδωσε και συνέντευξη (χτες στον «Πολίτη») και ζητούσε τα ρέστα από όσους την επικρίνουν.

«Αντιμετωπίζω μια ακροδεξιά επίθεση», είπε, ισοπεδώνοντας ακόμα και τον Γιώργο Λουκαϊδη του ΑΚΕΛ, την Χριστιάνα Ερωτοκρίτου του ΔΗΚΟ, την Νίνα Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ, την Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ,  που στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση αγωνίστηκαν για να αποτρέψουν την εισήγησή της. Αυτοί είναι οι ακροδεξιοί; Ή, μήπως, είναι το ΚΚΕ που με ανακοίνωσή του καταδίκασε «την απόφαση για την ένταξη στον οργανισμό του προτεκτοράτου του Κοσόβου»;

Όσες δικαιολογίες και να εφεύρει, ότι δήθεν δεν έχει σχέση το Κόσσοβο με την Κύπρο, η πραγματικότητα είναι πως πέτυχε ένα προηγούμενο πολύ επικίνδυνο για την Κύπρο. Άνοιξε την πόρτα για να διεκδικήσει το ίδιο καθεστώς και το ψευδοκράτος «τδβκ», βουλευτές του οποίου βρίσκονται ήδη εκεί ως παρατηρητές, όπως ήταν μέχρι σήμερα και οι βουλευτές του Κοσσυφοπεδίου. Και αυτό το πέτυχε διότι πάνω από την Κύπρο και πάνω από τη φίλη χώρα Σερβία, έβαλε τις επιθυμίες του ΝΑΤΟ και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Εξυπηρέτησε τα παιχνίδια των Αμερικανών που 25 χρόνια μετά τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς της Σερβίας, αποζητούν ισχυρότερη επιρροή στα Βαλκάνια και αποδυνάμωση της ρωσικής επιρροής. Ολίγο την ενδιαφέρει την Ντόρα αν θα υπάρξουν συνέπειες για την Κύπρο.

Δεν θα πω τίποτε άλλο, τα λέει όλα η εκπρόσωπος της Σερβίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μπιλιάνα Πάντιτς Πίλια (και πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Σερβίας-Κύπρου), σε μια ομιλία – χείμαρρο, που απευθυνόταν στην Ντόρα Μπακογιάννη. Διαβάστε:

«Θα μείνετε στην ιστορία ως κάποια που με τον πιο βάναυσο τρόπο παραβίασε όλους τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και τις αρχές πάνω στις οποίες ιδρύθηκε αυτή η οργάνωση. Έχετε αποδείξει ότι σας λείπει η ακεραιότητα, προκαλείς και είστε υποκρίτρια.

Το καταστατικό του Συμβουλίου της Ευρώπης βεβαιώνει ότι μόνο ένα ευρωπαϊκό κράτος στο οποίο υπάρχει κράτος δικαίου και σεβασμός για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των μειονοτήτων μπορεί να γίνει μέλος. Γιατί τότε δεν μιλάς για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Σέρβων; Από τότε που το καθεστώς Κουρτίρ είναι στην εξουσία στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, οι διώξεις και οι εθνοτικές εκκαθαρίσεις της σερβικής κοινότητας συνεχίζονται. Γίνεται μαζική έξοδος. Σχεδόν 14% των Σέρβων έχουν εγκαταλείψει το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια.

Οι Σέρβοι υφίστανται εθνοτικές επιθέσεις σε καθημερινή βάση και δεν σε νοιάζει. Οι αρχές της Πρίστινα συλλαμβάνουν, εκφοβίζουν, πυροβολούν και ληστεύουν Σέρβους στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια. Εδώ και δέκα μήνες τα σερβικά εμπορεύματα δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο Κοσσυφοπέδιο. Πίνακες με τοπωνύμια σε κυριλλική γραφή έχουν καταργηθεί. Κανείς δεν έχει λογοδοτήσει για την απόπειρα δολοφονίας δυο Σέρβων αγοριών τα περασμένα Χριστούγεννα. Και αποφάσισες να ανταμείψεις όλη αυτή τη μονομερή δράση της Πρίστινα με απελευθέρωση του καθεστώτος βίζας, είσοδο στο ΝΑΤΟ και τελικά είσοδο στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Αυτό που κάνετε είναι άνευ προηγουμένου που θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας. Έχετε εξασφαλίσει αυτή την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία και δεν σημαίνει τίποτα για σένα, και ίσως ακριβώς ένα από τα κράτη σας είναι το επόμενο και θα ακολουθήσει αυτό το τετελεσμένο που δημιουργήσατε (σ.σ. εννοεί φυσικά την Κύπρο) στη σερβική υπόθεση.

Μπορεί να είμαστε μια μικρή χώρα, αλλά σε αντίθεση με εσάς έχουμε ακεραιότητα και ποτέ δεν πρόκειται να παραδοθούμε και να υποκύψουμε».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

 1. Όσο θα υπάρχουν αφελής που τους ψηφίζουν, που τους στηρίζουν δεν υπάρχει ουδεμία αλλαγή.
  Δεν αντιμετωπίζουν ουδεμία ενοχή όσα και αν γράφονται.
  Γνωρίζουν πολύ καλά το τρόπο να προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη μέρα έστω και αν καθυστερήσει μετά από κάποια ενδιάμεση αλλαγή πολιτικών επιλογών.
  Η ουσία της υπόθεσης πολύ γνώριμη , έχει παιχτεί αρκετές φορές.
  Με την στάση της αυτή άνοιξε μια πληγή η οποία θα παραμένει ανοιχτή, ώστε να έρθει ο επόμενος να προσφέρει λύση.
  Και τότε έχοντας τα μέσα ενημέρωσης υπό έλεγχο αρχίσει και η απομάκρυνση.
  Γιατί τους ακριβοπληρώνουμε τους επικοινωνιολόγους και ας μην ομιλούν τη γλώσσα της χώρας μας.
  Πριν πολλά χρόνια ο Κ.Μητσοτάκης άνοιξε το θέμα ονομασία των Σκοπίων και το έκλεισε ο επόμενος. Είχε πει ότι δεν θα θυμάται κανένας μετά από 10 χρόνια.
  Το χρεώθηκε ο επόμενος -Τσίπρας- και πήγε στο περιθώριο τουλάχιστον για την ώρα.
  Ελέγχουν με απόλυτη επιτυχία τα γρανάζια του κρατικού μηχανισμού. Έχουν μάθει να απολαμβάνουν την ζωή ως άρχοντες με την ψήφο του αφελή πολίτη.
  Πιθανόν μια παρέμβαση από εξωτερικό παράγοντα που θα ενεργεί με σκέψη και συμφέροντα τελείως διαφορετικά από τα δικά τους υπάρχει ελπίδα η χώρα μας να αλλάξει πολιτική νοοτροπία.
  Μένει να αποδειχθεί πόσο παραμένουν εύρωστοι από οικονομική υπεροχή ώστε να αντέξουν και να ξεπεράσουν τα δύσκολα που έρχονται λόγω γεωπολιτικών αλλαγών.
  Αποτυγχάνουν μόνο εάν απολέσουν την πλειοψηφία και την σταθερότητα των ελεγχόμενων ψηφοφόρων.
  Στις Ευρωεκλογές παίζονται πάρα πολλά, με αντίκτυπο μέσα στη χώρα αλλά και έξω από τη χώρα – Ευρωζώνη.

 2. Ντόρα!!! Ντουλάπες!!!!!! Και ας είσαι 70+!!!!! Μυαλό δεν έβαλες!!! Γιατί σε λιδωρουν όλοι??? Γιατί σε βρίζουν όλοι??? Έχουν άδικο??? Γιατί δεν βγαίνεις έξω να δικαιολογηθεί???
  ΑΛΛΑ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΝΤΟΡΟΥΛΑ….. ΜΑΖΙ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ??? ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΤΙΜΗΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΣ!!! ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ??? ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ????

 3. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ Η ΏΡΑ ΌΛΗ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ.ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟΙ

 4. Καταρχήν δεν θα έκανε τίποτα η φιλότουρκη και αντεθνική αδελφομάνα, εάν δεν είχε την εξουσιοδότηση του καραγκιόζη αδελφογιού της. Και λέω τα περί καραγκιόζου, επειδή όλα παίζονται στις σκιές…

 5. Χαχα, για ό,τι σε σε συμφέρει ανοίγεις τη σελίδα σου να σχολιάσει ο κόσμος αλλιώς δε θες να ακούς μπουρδέλοσελίδα news break

 6. Το πρόβλημα δεν είναι τι κάνει ” Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ” η οποία είναι έτοιμη να πουλήσει την Ελλάδα στην Τουρκία , αλλά .
  1. Το πρόβλημα είναι ” ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ – ΟΙ ΚΕΡΟΣΚΟΠΟΙ – ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ” .
  2. Το Πρόβλημα είναι ” ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ” που έχει δημιουργήσει εν προκειμένω ” ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ”
  3. ” ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ” εν προκειμένω ” ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ”
  Όλοι οι παραπάνω έχουν δημιουργήσει ένα πλέγμα συγκάλυψης και παραπληροφόρησης με τα γνωστά αποτελέσματα , με εντολές της ” ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ” .

 7. Κοιτάξτε παιδιά,
  είναι δύο πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω,
  πρώτον είμαι γυναίκα και αυτό δεν αλλάζει
  και το δεύτερο που δεν αλλάζει είμαι κόρη του Μητσοτάκη.

 8. «Αν μου είχε μείνει μόνο μία σφαίρα
  και ερχόμουν αντιμέτωπος με έναν εχθρό και έναν προδότη,
  θα καθάριζα την Ντόρα».

 9. Δεν είναι απλώς άθλια αυτά που γίνονται. Είναι μία κυβέρνηση εχθρός του Ελληνισμού. Ο κάθε ηλίθιος ανταγωνίζεται τον άλλο ηλίθιο τι πλήγμα θα καταφέρει στην Ελληνική κοινωνία.

  • Κοιτάξτε παιδιά,
   είναι δύο πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω,
   πρώτον είμαι γυναίκα και αυτό δεν αλλάζει
   και το δεύτερο που δεν αλλάζει είμαι κόρη του Μητσοτάκη.

 10. Νεοδημοκράτες, βαρύνεστε με ευθύνες εθνικής προδοσίας για τις επιλογές σας.

  Να πούμε ότι οι Σέρβοι βαρανε παλαμάκια για τον Τσίπρα. Τον Τσίπρα που διώξατε για να φέρετε τα λαμόγια.

  Τόσο εκτός πραγματικότητας είστε. Τόσο ανηθικοι, ανιστορητοι, και πολιτικά αδαείς.

  • Έβαλε ο κούκος το αυγό του σε ξένη φωλιά, πέταξε ο νεογνός έξω όλα τα οικεία και εσύ εξακολουθείς να βλέπεις μπροστά σου Νεοδημοκράτες και Νέα Δημοκρατία ;

  • Έβαλε ο κούκος το αυγό του σε ξένη φωλιά, πέταξε ο νεογνός έξω όλα τα οικεία και εσύ εξακολουθείς να βλέπεις μπροστά σου Νεοδημοκράτες και Νέα Δημοκρατία; Open your eyes my friend !

   • Ειρήνη έχει πέσει τόσο χρήμα, στις γελοίες ΓΛΊΤΣΕΣ τους Εμετικούς, τους Ξεφτιλισμένους, που έχουν από 10 μέιλ, ο καθένας ελεεινός, και ξημερωβραδυάζουν να στηρίξουν, τον Αρχικαρνάβαλο και το σόι του!!

 11. Ποιος κοινός θνητός στην Ελλάδα ασχολείται ,εκτός τους βουλευτές της αντιπολίτευσης?
  Και φυσικά στα κανάλια σιωπή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This