Ντρόπιασαν την Ελλάδα οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του ψευδοκράτους του Κοσόβου!

Εύγε, Νίνα Κασιμάτη! Οργή και αποτροπιασμός για τους υπόλοιπους

Must Read

Αδιανόητο και εθνικά απαράδεκτο αυτό που συνέβη την Τρίτη στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Τέσσερις στους πέντε Έλληνες βουλευτές ψήφισαν υπέρ της ένταξης του Κοσόβου. Αυτοί που ντρόπιασαν κυριολεκτικἀ την χώρα μας είναι:

Εύγε, Νίνα Κασιμάτη! Οργή και αποτροπιασμός για τους υπόλοιπους

Απείχαν από την ψηφοφορία ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το παιχνίδι των Αλβανών έπαιξαν όλοι αυτοί. Έσκυψαν το κεφάλι και υπάκουσαν σε Γερμανούς και Αμερικάνους. Σκουλίκια της πολιτικής, προδότες τις Ελλάδας. Ούτε τις ροχάλες μας δεν αξίζετε. Ντροπή σας καθάρματα.

  2. Γειά σου ρε Ευριπίδη…μεγάλε πατριώτη, ευαίσθητε με τη Θράκη…προφανώς και με το Κόσοβο. Να τον χαίρεσαι Κ. Καραμανλή.

    • Πολύ γελοία χώρα η Ελλάδα, πραγματικά έτσι και υπάρξουν συνέπειες για την Κύπρο και την Σερβία δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε καμία συγγνώμη, τελεία και παύλα. Από Κύπρο 🇨🇾.

      • ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει το Κόσοβομε την Κύπρο.

        Υ.Γ.
        Στην Κύπρο υπάρχουν δύο λαοί, όχι ένας. Δεν υπάρχουν “Κύπριοι” με την εθνική έννοια, δεν υπάρχει “Κυπριακό” έθνος. Ο όρος “Κύπριος” είναι τοπικός/γεωγραφικός, όχι εθνικός/εθνοτικός. Στην Κύπρο υπάρχουν δύο μεγάλα έθνη, Έλληνες και Τούρκοι, και κάποιες μικρές μειονότητες. Εθνοθρησκευτικές ή εθνικές μειονότητες όπως οι Αρμένιοι και οι Μαρωνίτες, θρησκευτικές μειονότητες όπως π.χ. οι Λατίνοι κ.α. Υπάρχει επίσης και μία ιδιαίτερη εθνοπολιτισμική ομάδα, οι Ρομά (κάποιοι από αυτούς είναι μουσουλμάνοι και κάποιοι χριστιανοί, ενταγμένοι στην τουρκοκυπριακή και την ελληνοκυπριακή κοινότητα αντίστοιχα). Γιατί θα πρέπει ντε και καλά Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να ζουν μαζί; Οι Τουρκοκύπριοι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν ως μειονότητα σε ένα κράτος κατά βάση Ελληνοκυπρίων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This