Ουκρανός βουλευτής στο Συμβούλιο της Ευρώπης μίλησε αλβανικά: «Το Κόσοβο είναι Ευρώπη»

Η Ελλάδα μέσω της Ντόρας Μπακογιάννη συντάσσεται με αυτές τις ρητορικές...

Must Read

Προκλητικός εμφανίστηκε στο Συμβούλιο της Ευρώπης ο βουλευτής Oleksiy Goncharenko από την Ουκρανία. Στην συζήτηση για το Κόσοβο την Τρίτη μίλησε στην αλβανική γλώσσα απευθυνόμενος στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης.

«Θέλω να συγχαρώ το Κόσοβο. Γνωρίζω ότι θα υπάρξει θετική απόφαση. Το Κόσοβο το αξίζει 100%. Είναι μια μεγάλη στιγμή για όλους μας. Ο ελεύθερος κόσμος πρέπει να ενωθεί. Τυραννία και αυτοκρατορίες επιθυμούν εκδίκηση. Ο Πούτιν ήθελε την Ρωσική Αυτοκρατορία. Είδατε τι έγινε; Δείτε τι κάνει στα Βαλκάνια, όπου η Ρωσία ρίχνει λάδι στην φωτιά για έναν μεγάλο πόλεμο. Θέλουμε βήματα ενἀντια σε αυτό. Διότι όπου υπάρχει γκρίζα ζώνη, είναι επικίνδυνο. Το Κόσοβο δεν πρέπει να είναι γκρίζα ζώνη, αλλά μέρος της Ευρώπης. Διότι είναι Ευρώπη. Πρέπει να βοηθήσουμε.

Θέλω να πω στην Σερβία: Επιθυμούσαμε να πάμε με την Σερβία ως Δημοκρατία, αλλά ποτέ δεν θα χτίσετε μια Σερβική Αυτοκρατορία. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για τον Αυτοκράτορα.»

Δυστυχώς, η Ελλάδα μέσω της Ντόρας Μπακογιάννη συντάσσεται με αυτές τις ρητορικές…

Πηγή φωτό: rks.news

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This