Τον Ιμάμογλου επισκέφτηκε στην Κωνσταντινούπολη ο Χάρης Δούκας

«Είναι δέσμευσή μας να συνεργαστούμε στενά για την ευημερία των πολιτών και την πρόοδο των ιστορικών πόλεών μας» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων

Must Read

Στη Κωνσταντινούπολη βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση για την ημέρα της Ευρώπης, ενώ συναντήθηκε και με τον Εκρέμ Ιμάμογλου, τον οποίο ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή.

Σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Αθηναίων έγραψε για τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης πως «ήταν μεγάλη μου χαρά να αποδεχθώ την πρόσκληση του Εκρέμ Ιμάμογλου, να παρευρεθώ στη χθεσινή εκδήλωση για την ημέρα της Ευρώπης και σήμερα να έχω διμερή συνάντηση μαζί του. Τον ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή».

Και πρόσθεσε: «Είναι δέσμευσή μας να συνεργαστούμε στενά για την ευημερία των πολιτών και την πρόοδο των ιστορικών πόλεών μας. Θα συνεχίσω τις επαφές μου με δημάρχους, προκειμένου στις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές, να επικρατήσουν οι προοδευτικές φωνές, κόντρα στον λαϊκισμό και τη μισαλλοδοξία».

Ο δε δήμαρχος Κωνσταντινούπολης ευχαρίστησε για την υποστήριξή του τον κ. Δούκα αναφέροντας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον δήμαρχο Αθηναίων σήμερα, εδώ, στην Κωνσταντινούπολη και θα ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία στη θητεία του. Ελπίζω ότι η συνεργασία μας θα βελτιώνεται συνεχώς τόσο σε επίπεδο μεταξύ των δύο πόλεων, Αθήνας – Κωνσταντινούπολης, όσο και στο πλαίσιο του δικτύου των Βαλκανικών Πόλεων B40. Χθες, ο κ. Δούκας είχε την καλοσύνη να συμμετέχει στον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης, ενώ με τη σημερινή επίσκεψή του, μας χαροποίησε ιδιαιτέρως. Για άλλη μια φορά τον ευχαριστώ για την ειλικρίνεια, τη φιλία και την υποστήριξή του».

Ο δήμαρχος Αθηναίων προσκάλεσε στην Αθήνα τον Εκρέμ Ιμάμογλου, αποδεχόμενος την πρόσκληση και αναφέροντας ότι ελπίζει να επισκεφτεί την ελληνική πρωτεύουσα το συντομότερο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This