Πάρτι γενεθλίων της Ντόρας με καλεσμένο τον Μαρινάκη!

Λέτε να διαγράψει και την αδελφή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Must Read

Τα 70ά της γενέθλια γιόρτασε την Δευτέρα του Πάσχα η Ντόρα Μπακογιάννη παρέα με την οικογένειά της και επιστήθιους φίλους. Στο σπίτι της στα Χανιά υποδέχθηκε τους καλεσμένους της για να τους περιποιηθεί. Τους έδωσε, μάλιστα, ένα ασημένιο βραχιολάκι το οποίο, όπως φαίνεται στην φωτογραφία του zarpanews.gr, έγραφε «Ντόρα 70».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε δίπλα της και τον κουμπάρο της Βαγγέλη Μαρινάκη, αγνοώντας τις εξελίξεις στις σχέσεις του επιχειρηματία με τον πρωθυπουργό. Λέτε να διαγράψει και την αδελφή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έκανε με τους Μπρατάκο και Παπασταύρου;

Καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων ήταν επίσης oι: Χρήστος Κοπελούζος, Εμμανουέλα Βασιλάκη, Παύλος Χανιωτάκης, Γιάννης Γελασάκης, Μανώλης Σβουράκης, Κυριάκος Παπαδάκης, Μανώλης Παπαδάκης, Αντώνης Καράτζης, Γιάννης Κουρτάκης, Σάκης Κεχαγιόγλου, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, Κέλλυ Μπουρδάρα, Τάσος Χατζηβασιλείου, Διονύσης Χατζηδάκης, Στέλιος Νικηφοράκης, αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, και δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ντόρα μας, να κόβει ο Μεγαλοδύναμος Χρόνια από όλους μας, να ζεις και να Μεγαλουργείς, όπως κάνεις χρόνια, προσφέροντας Αφιλοκερδώς την ζωή σου, για χάρη μας! Συγκλονιστική μέρα, για όλη την Αποικία!!
    ο Χριστοφοράκος γιατί δεν ήρθε? Που τον Θυμήθηκα άραγε? Πολύχρονη Λοιπόν, να σε χαίρονται και οι Δύσπιστοι, καχύποπτοι, Λασπολόγοι, γενικά οι Αντίθετοι!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This