Δικαιολογίες Θεοχαρόπουλου για τη μετάταξη συζύγου του

Τι απαντάει στα δημοσιεύματα σχετικά με τη μετάταξη της συζύγου του στην Εθνική Βιβλιοθήκη

Must Read

Δύο μόλις ημέρες πριν τις ευρωεκλογές της 24ης Μαΐου η σύζυγος του υπουργού Τουρισμού, Θανάση Θεοχαρόπουλου, που πρόσφατα εντάχθηκε στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ πήρε μετάταξη στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

Όπως αποκάλυψε ιστοσελίδα, η κυρία Φρειδερίκη Γάζαρου ήταν αποσπασμένη σε κρατικό ίδρυμα, από τις 18 Ιουλίου του 2018, και 48 ώρες πριν τις ευρωκάλπες μετατάχθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

Η απάντηση του υπουργού

Απαντώντας στα δημοσιεύματα, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλάει για λασπολογία, διαπλεκόμενα ΜΜΕ και κάνει λόγο για ισχυρά συμφέροντα λόγω της συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχει και η λασπολογία τα όρια της! Όταν μάλιστα η λάσπη αφορά συζύγους και παιδιά δείχνει το μέγεθος της σήψης ενός μέρους του πολιτικού μας συστήματος που αφορά διαπλεκόμενα ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα.»

Υποστηρίζει ότι η μετάταξη έγινε τον Μάρτιο του 2019 όταν ακόμα δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο υπουργός, «κατάφερε να διορισθεί ως καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας πετυχαίνοντας στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2008, με αξιοκρατικό τρόπο. Είναι αποσπασμένη στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος εδώ και τρία χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του 2016. Στις 22.11.17 έκανε αίτηση μετάταξης στον φορέα όπου υπηρετεί, η οποία και έγινε αποδεκτή, όπως και άλλων συναδέλφων της, με την Υπουργική Απόφαση 35254/Γ4/ 6 Μαρτίου 2019. Αποσπάσθηκε και μετατάχθηκε σε οργανισμό εντός του Υπουργείου Παιδείας καθώς έχει κριθεί ως υπεράριθμη εκπαιδευτικός του κλάδου της! Επισημαίνεται μάλιστα ότι σε αυτή την ημερομηνία (6-3-19) εγώ δεν ήμουν καν στον ΣΥΡΙΖΑ!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This