Ο Άδωνις γλείφει (πάλι) τους Γερμανούς και κάνει δημόσια «εξομολόγηση αγάπης» στον Φούχτελ!

Must Read

Ο Φον Αδωνις ξαναχτύπησε… Εξύμνησε τη Γερμανία που επέβαλε τα Μνημόνια στην Ελλάδα, εξαθλίωσε τους Έλληνες και υποθήκευσε το μέλλον της χώρας και των πολιτών της!

Σε ένα… φιλογερμανικό παραλήρημά του, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι δεν θέλει τους Κινέζους επενδυτές επειδή… προτιμά Γερμανούς και ότι η Γερμανία μάς κράτησε στην Ευρωζώνη και πρέπει να «ανταμειφθεί» γι’ αυτό.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Handelsblatt», δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγάπη του για τον (βαψομαλλιά) Φούχτελ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Φούχτελ έχει κάνει θαυμάσια δουλειά, τον αγαπώ».

Φέρνοντας ως παράδειγμα επιτυχημένων και επωφελών επενδύσεων την εξαγορά του ΟΤΕ από την Deutsche Telekom, αλλά και την παραχώρηση στη Fraport 14 περιφερειακών αεροδρομίων «στα οποία ο κύκλος εργασιών τρέχει καλύτερα από ό,τι περίμενε η εταιρία», ο Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η Γερμανία είναι η χώρα με τις περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα.

«Στο μεταξύ καταγράφεται μεγάλο ενδιαφέρον από την Κίνα και από τις ΗΠΑ. Χρωστάμε και στη Γερμανία ότι μπορέσαμε να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη», σημείωσε.

«Αλλά όταν τώρα έρχονται λιγότερες γερμανικές επιχειρήσεις σε μας, το αποτέλεσμα θα έμοιαζε σαν να μας συμπαραστάθηκε η Γερμανία σε δύσκολους καιρούς και τώρα την ανταμοιβή των κόπων της θα εισέπρατταν άλλοι. Αυτό δεν είναι καθόλου καλή ιδέα», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, σαν να λέει «ανοίξαμε και σας περιμένουμε να σας δώσουμε ό,τι απέμεινε.

Αυξάνονται οι αρνητικές γνώμες για το πρόσωπό του

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι τα λιμάνια θα ιδιωτικοποιηθούν, ακόμη και εάν δεν βρεθούν δυτικοί επενδυτές, όπως είναι ξεκάθαρο ότι βλέπει, πλέον, τις αρνητικές γνώμες γι’ αυτόν στις δημοσκοπήσεις να αυξάνονται δραματικά.

Παράλληλα, δήλωσε την προτίμησή του για ένα «ευρωπαϊκό πλαίσιο» εντός του οποίου θα επιλεχθεί το ποιος θα δημιουργήσει τα δίκτυα 5G, αντί να αποφασίζει κάθε χώρα ξεχωριστά.

Εντύπωση, πάντως, έκανε το γεγονός ότι, όταν ο υπουργός Ανάπτυξης θέλησε να φέρει ένα παράδειγμα για τη χρηματοδότηση των επενδύσεων στην Ελλάδα και μιλώντας για ενεργειακά έργα, ξέχασε το όνομα της βόρειας περιοχής της χώρας μας λέγοντας: «Για παράδειγμα, για την παραμεθόρια περιοχή με τη Βόρεια Μακεδονία υπάρχει κοινοτική χρηματοδότηση, από την οποία χρηματοδοτείται η αναδιάρθρωση του ενεργειακού τομέα».

Μακεδονία λέγεται, κ. Γεωργιάδη, η «παραμεθόριος», αυτή περιοχή. Αν τύχει και περάσει πάντως από εκεί, θα του το θυμίσουν και οι κάτοικοι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This