Κατάληψη της ανατολικής Σάμου από μετανάστες! Φρακάρουν τα νησιά – Διάτρητος ο Έβρος (video)

Must Read

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με το μεταναστευτικό στα νησιά, ενώ πλέον και ο Έβρος, όπως γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες, είναι διάτρητος. Η κυβέρνηση προτίθεται να φτιάξει κλειστά κέντρα, όμως οι κάτοικοι αντιδρούν, γιατί κανείς δεν θέλει να υποστεί τις συνέπειες της μετεγκατάστασης.

Στο μεταξύ και ο χειμώνας δεν βοηθάει με συνέπεια οι ροές όχι μόνο να μην ανακόπτονται, αλλά αντιθέτως να αυξάνονται.

Στον Έβρο η κυβέρνηση έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στον φράχτη, που αναμένεται να ενισχυθεί με ειδικές κάμερες, καθώς και με πρόσληψης συνοριοφυλάκων.

Στα νησιά όμως κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι καθώς ακόμα και οι μετεγκαταστάσεις δεν πρόκειται να λύσουν το πρόβλημα εφόσον οι μεταναστευτικές ροές συνεχιστούν με αυτούς τους ρυθμούς.

Δείτε επίσης: Ελέγξτε τώρα όλες τις αμαρτωλές ΜΚΟ – Έβγαζαν εκατομμύρια πουλώντας ψεύτικα πιστοποιητικά σε μετανάστες

Στο μεταξύ ο συνωστισμός και η υποχρεωτική συνύπαρξη τόσων πολλών ανθρώπων από διάφορες χώρες και φυλές προκαλεί όπως είναι φυσικό εντάσεις που αυξάνονται καθημερινά. Χθες μετανάστες συνεπικουρούμενοι από αλληλέγγυους προχώρησαν σε κατάληψη της κεντρικής πλατείας στην Ανατολική Σάμο, την ώρα που το νησί υποδεχόταν Ευρωπαίους αξιωματούχους. Οι μετανάστες που στην αρχή ήταν ήρεμοι μετά την παρέμβαση του δημάρχου και της αστυνομίας επέστρεψαν πιο δυναμικά και έσπασαν πέντε αυτοκίνητα.

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή σχετικά με το περαστικό είπε πως οι μετανάστες με την καθοδήγηση των ΜΚΟ έκαναν κατάληψη στην κεντρική πλατεία χωρίς να έχουν κάποιο σύνθημα η κάποιο αίτημα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φαίνεται ότι το κυριότερο πρόβλημα στην διαχείριση του μεταναστευτικού είναι οι ΜΚΟ.  Οι μη κυβερνητικές οργανώσει έκαναν πάρτι επί κυβερνήσεως Σύριζα. Οι δικαιωματιστές τους είχαν παραδώσει τα κλειδιά του μεταναστευτικού, με αποτέλεσμα να δρουν ανεξέλεγκτα κάτι τύποι με μούσια και μαλλιά ράστα, οι οποίοι χρησιμοποιούν τους μετανάστες ως πολιορκητικό κριό για τα δικά τους κοινωνικά οράματα.

Πριν λίγες ημέρες η αστυνομία διαβίβασε στον εισαγγελέα τεράστια δικογραφία για μέλη κυκλώματος, που χορηγούσε πιστοποιητικά «μετατραυματικού στρες» σε μετανάστες, επιχείρηση από την οποία κάποιοι έβγαζαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Είναι λοιπόν αίτημα της ελληνικής κοινωνίας και μια από τις βασικές υποσχέσεις της κυβέρνησης να μπει τάξη στο μεταναστευτικό. Τα σύνορα να φυλάσσονται αυστηρά και οι αμαρτωλές ΜΚΟ να τεθούν υπό έλεγχο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This