Το ΚΙΝΑΛ ζήτησε «διερεύνηση» της υπόθεσης NOOR1 από την προανακριτική!

Must Read

Ένα περίεργο αίτημα κατέθεσαν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στον πρόεδρο της προανακριτικής κύριο Μπουγά ζητώντας από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Παπαγγελόπουλου να διερευνήσει όλα τα σχετικά έγγραφα της υπόθεσης του «Noor1» για το ενδεχόμενο εμπλοκής του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

Η επιστολή των Βασίλη Κεγκέρογλου και Ευαγγελίας Λιακούλη είναι η παρακάτω:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση που είναι γνωστή ως Noor1. Κατά την έρευνα αυτή πληροφορούμαστε πως κατατίθενται στοιχεία που αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο, τα οποία, αν πράγματι υπάρχουν, πρέπει να συσχετιστούν με την έρευνα που διεξάγει η παρούσα Επιτροπή της Βουλής. Ζητάμε συνεπώς, να κατατεθούν στην Επιτροπή όσα έγγραφα εμπεριέχουν καταθέσεις που αφορούν στον ανωτέρω υπουργό».

Το αίτημα του ΚΙΝΑΛ έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία και το ψήφισαν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε, ενώ το ΚΚΕ επιφυλάχθηκε. Να σημειώσουμε εδώ ότι το συγκεκριμένο θέμα πέρασε στα «ψιλά» της κρατικής τηλεόρασης… Γιατί άραγε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This