Σάββατο 19/6/2021

Το ΚΙΝΑΛ ζήτησε «διερεύνηση» της υπόθεσης NOOR1 από την προανακριτική!

Ένα περίεργο αίτημα κατέθεσαν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στον πρόεδρο της προανακριτικής κύριο Μπουγά ζητώντας από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Παπαγγελόπουλου να διερευνήσει όλα τα σχετικά έγγραφα της υπόθεσης του «Noor1» για το ενδεχόμενο εμπλοκής του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

Η επιστολή των Βασίλη Κεγκέρογλου και Ευαγγελίας Λιακούλη είναι η παρακάτω:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση που είναι γνωστή ως Noor1. Κατά την έρευνα αυτή πληροφορούμαστε πως κατατίθενται στοιχεία που αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο, τα οποία, αν πράγματι υπάρχουν, πρέπει να συσχετιστούν με την έρευνα που διεξάγει η παρούσα Επιτροπή της Βουλής. Ζητάμε συνεπώς, να κατατεθούν στην Επιτροπή όσα έγγραφα εμπεριέχουν καταθέσεις που αφορούν στον ανωτέρω υπουργό».

Το αίτημα του ΚΙΝΑΛ έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία και το ψήφισαν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε, ενώ το ΚΚΕ επιφυλάχθηκε. Να σημειώσουμε εδώ ότι το συγκεκριμένο θέμα πέρασε στα «ψιλά» της κρατικής τηλεόρασης… Γιατί άραγε;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ