Ωραίος ο νέος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς! Οι βουλευτές της ΝΔ επικράτησαν της ΟΝΝΕΔ (στο μπάσκετ)

Must Read

Αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην ΟΝΝΕΔ και την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Μετς, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ με προπονητή τον πρόεδρο της Οργάνωσης βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους επίτιμους καλεσμένους βουλευτές, υπουργούς και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα τους Λευτέρη Αυγενάκη, Νίκο Παναγιωτόπουλο, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Παναγιώτη Αλεξόπουλο, Σπύρο Πνευματικό, Ξενοφών Μπαραλιάκο, Χρήστος Δερμετζόπουλο, Γιάννη Μελά, Χρήστο Καπετάνο, το Χρήστο Δήμα και τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες Ανδρέα Γλυγνιαδάκη και Δημήτρη Παπανικολάου οι οποία κλήθηκαν για να συνδράμουν στην πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ και το έργο της Κιβωτού.

Δείτε επίσης: Ο υπουργός Εσωτερικών έπαιξε «μπαλίτσα» με Σεφερλή και Ντάνο για χάρη της Μυρτώς!

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία επέδειξε ιδιαίτερη ετοιμότητα με τους υπουργούς και βουλευτές να εντυπωσιάζουν στο διαγωνισμό τριπόντων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This