Αδιανόητη κρίση υστερίας από τον Άδωνι!

Η... έλλειψη αντίληψης των Ελλήνων καταναλωτών για την ακρίβεια, η ΕΕ που δημιουργήθηκε για να... φεύγουν οι Έλληνες επιστήμονες και η καραμέλα του 41%, σε ένα αλαζονικό παραλήρημα του Υπουργού Υγείας

Must Read

Βιασμός της νοημοσύνης των Ελλήνων πολιτών, συνεχής υποτίμηση των ανθρώπων που ζουν σε αυτή τη χώρα, εμπαιγμός για τα πάντα, θράσος, έπαρση, γελοιότητα. Είναι μόνο ένα δείγμα του… έργου που παρουσιάζουν καθημερινά οι «άριστοι» της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία έχει καβαλήσει το άρμα της αλαζονείας και πηγαίνει…

Κόντρα σε κάθε λογική, κόντρα σε κάθε ιερό και όσιο και κόντρα στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες της Ελλάδας.

Δεν έφτανε το ρεσιτάλ χυδαιότητας και κοροϊδίας από τον Άκη Σκέρτσο, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ υπαινίχθηκε (με σαφήνεια) ότι οι πολυεθνικές στέλνουν… υποδεέστερα προϊόντα στη Γερμανία σε σχέση με την Ελλάδα και γι’ αυτό έχουμε εδώ υψηλότερες τιμές, ήρθε και ο έτερος μετρ της διαστρέβλωσης, Άδωνις Γεωργιάδης, για να… κουμπώσει ο ζουρλομανδύας.

Ο Υπουργός Υγείας επιδόθηκε μέσω της ΕΡΤ σε μια αδιανόητη κρίση υστερίας, σε ένα παραλήρημα αλαζονείας, εμπαιγμού και θράσους για θέματα όπως η ακρίβεια, η φυγή των Ελλήνων γιατρών και επιστημόνων στο εξωτερικό (στην ΕΕ), το σχέδιο ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της δημόσιας υγείας, αλλά και οι εκλογές.

Δείτε:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΚΆΘΕ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΒΓΆΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΟΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΆΡΧΗ ΑΠΤΗ ΝΑΦΘΑΛΊΝΗ Α ΡΕ ΚΟΎΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΎΝΑΓΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΕΙ ΌΤΙ ΑΚΌΜΑ ΒΥΖΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΆΧΤΥΛΟ.

  2. Δεν φταίει ο δήθεν Υπουργός και αυτός είναι προϊόν της ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΎΓΕΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΊΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΉΦΑΝΗ Ν Ε Α. Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α!!!!!! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This