Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Υπουργικό συμβούλιο με το… βλέμμα στο 2020

Με το βλέμμα στο… 2020 θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο σήμερα Δευτέρα, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει η νέα χρονιά να ξεκινήσει δυναμικά, χωρίς να φανεί ότι η κυβέρνηση και οι υπουργοί κάνουν… διακοπές.

Αυτό επισήμανε σε συνέντευξή του και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας λέγοντας «έχουμε πολύ βαρύ νομοθετικό έργο», αναφερόμενος στο τι έχει ήδη γίνει και συμπληρώνοντας «έχουμε, όμως, πάρα πολλά να κάνουμε στο επόμενο διάστημα».

Στο υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθούν νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή στο άμεσο μέλλον. Προτεραιότητα δίνεται τόσο στο νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που αφορά τις πορείες και το πώς αυτές δεν θα διαταράσσουν την οικονομική ζωή του τόπου και την κανονικότητα, αλλά και σε αυτό του Κ. Καραμανλή σχετικά με το προσωπικό ασφαλείας των απεργιών στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Διαβάστε επίσης: To υπουργικό «μετακόμισε» στις ΗΠΑ – 7 μέλη της κυβέρνησης πήγαν ταξιδάκι στη Χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη

Το υπουργικό συμβούλιο θα απασχολήσει πάντως και το ζήτημα των υδατοδρομίων, καθώς η κυβέρνηση θέλει μέσα στο 2020 να έχουμε τις πρώτες πτήσεις υδροπλάνων στη χώρα.

Στο υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθούν και άλλες ρυθμίσεις, όπως το νέο πλαίσιο για την πολιτική προστασία, για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς αλλά και το ζήτημα του επιδόματος γέννησης από το υπουργείο Εργασίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ