Υπουργικό συμβούλιο με το… βλέμμα στο 2020

Must Read

Με το βλέμμα στο… 2020 θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο σήμερα Δευτέρα, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει η νέα χρονιά να ξεκινήσει δυναμικά, χωρίς να φανεί ότι η κυβέρνηση και οι υπουργοί κάνουν… διακοπές.

Αυτό επισήμανε σε συνέντευξή του και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας λέγοντας «έχουμε πολύ βαρύ νομοθετικό έργο», αναφερόμενος στο τι έχει ήδη γίνει και συμπληρώνοντας «έχουμε, όμως, πάρα πολλά να κάνουμε στο επόμενο διάστημα».

Στο υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθούν νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή στο άμεσο μέλλον. Προτεραιότητα δίνεται τόσο στο νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που αφορά τις πορείες και το πώς αυτές δεν θα διαταράσσουν την οικονομική ζωή του τόπου και την κανονικότητα, αλλά και σε αυτό του Κ. Καραμανλή σχετικά με το προσωπικό ασφαλείας των απεργιών στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Διαβάστε επίσης: To υπουργικό «μετακόμισε» στις ΗΠΑ – 7 μέλη της κυβέρνησης πήγαν ταξιδάκι στη Χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη

Το υπουργικό συμβούλιο θα απασχολήσει πάντως και το ζήτημα των υδατοδρομίων, καθώς η κυβέρνηση θέλει μέσα στο 2020 να έχουμε τις πρώτες πτήσεις υδροπλάνων στη χώρα.

Στο υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθούν και άλλες ρυθμίσεις, όπως το νέο πλαίσιο για την πολιτική προστασία, για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς αλλά και το ζήτημα του επιδόματος γέννησης από το υπουργείο Εργασίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This