Η βόλτα του Κυριάκου στα Μετέωρα με ποδήλατο (και ελπίζουμε να μην μας κάνει τη ζωή… ποδήλατο)!

Must Read

Περιφερειακό κέντρο εκπαίδευσης θέλει τη χώρα μας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είπε κατά την επίσκεψή του στο Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού στην Καρδίτσα, το οποίο χαρακτήρισε ένα τμήμα που θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης για ξένους φοιτητές και ταυτόχρονα κυψέλη γνώσης και καινοτομίας στην καρδιά της Θεσσαλίας.

Το συγκεκριμένο τμήμα ήταν και ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλία, που έγινε στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του.

Ο πρωθυπουργός συζήτησε με το διδακτικό προσωπικό του τμήματος, άκουσε τους προβληματισμούς των σπουδαστών και ξεναγήθηκε στα εργαστήρια και στον χώρο του πανεπιστημίου, όπου εκτίθενται πρωτοποριακές κατασκευές και έπιπλα – δημιουργίες των φοιτητών.

Μητσοτάκης στο Τμήμα Δασοπονίας

Ακολούθησαν επισκέψεις του πρωθυπουργού στον χώρο όπου φιλοξενούνται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρικάλων, αλλά και στις κοινωνικές δομές του δήμου, όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος πρόσφατα εξελέγη πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από την προϊσταμένη του Κέντρου Κοινότητας, Βέρα Ντάκου, για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.«Όχι μόνο έξυπνη, αλλά και ευαίσθητη πόλη τα Τρίκαλα» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός μετέβη στη χριστουγεννιάτικη αγορά «Μύλος των Ξωτικών», όπου αντάλλαξε ευχές για καλά Χριστούγεννα με τον κόσμο που βρισκόταν στο πάρκο και έβγαλε selfies με αρκετούς παρισταμένους.

Η πρώτη ημέρα της περιοδείας του έκλεισε με τη συνάντησή του με στελέχη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Θεσσαλία, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου και την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου, ενώ αμέσως μετά είχε συνάντηση με τους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καλαμπάκας. Το μεσημέρι θα βρεθεί στη Λάρισα, όπου θα επισκεφθεί το κτίριο των Εργαστηρίων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο κέντρο της Λάρισας.

Η βόλτα του πρωθυπουργού στα Μετέωρα

Το πρωί, λίγο πριν τη συνέχεια της περιοδείας του, ο πρωθυπουργός πήρε ένα ποδήλατο τύπου mountain και πήγε βόλτα στα Μετέωρα.

«Τα Μετέωρα είναι μοναδικός προορισμός! Και για outdoor δράσεις! Καλημέρα!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ποζάροντας με αθλητική περιβολή, κράνος, επιγονατίδες και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Τον στηρίζουμε στο άθλημα που έχει επιλέξει αλλά μακάρι να μείνει μόνο στο άθλημα και να μην μας κάνει τη ζωή… ποδήλατο με τη νέα χρονιά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This