Δευτέρα 14/6/2021

Ο Βούτσης «έκοψε» τον Σπίρτζη από την ΚΕΑ – Τριγμούς στον Σύριζα προκαλεί η διέυρυνση

Φαίνεται ότι εκεί στην Κουμουνδούρου η διεύρυνση προκαλεί τριγμούς καθώς πολλά από τα παλιά και ιστορικά στελέχη δεν καλοβλέπουν την αθρόα εισροή ορφανών του εκσυγχρονισμού και λοιπών πασόκων, στις τάξεις του κόμματος.

Δείτε επίσης:«Μπηχτές» on air του Τσίπρα σε Παπαδάκη – «Είστε αντιεξουσιαστική εκπομπή, με εκνευρίζατε όσο ήμουν πρωθυπουργός» (video)

Έτσι ο πρώην πρόεδρος της βουλής  Βούτσης «έφαγε» τον Σπίρτζη από την Κεντρική επιτροπή ανασυγκρότησης του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Βούτσης προσωπικά παρενέβη για την απομάκρυνση του πασοκογενούς Σπίρτζη προβάλλοντας την δικαιολογία πως η ΚΕΑ θα πρέπει να αποτελείται μόνον από τα μέλη της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και εκπροσώπους της προοδευτικής συμμαχίας.

Ωστόσο, φαίνεται πως το θέμα έχει παρασκήνιο καθώς ο Σπίρτζης ήταν επιλογή Τσίπρα για την ΚΕΑ. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η πορεία της διεύρυνσης μέχρι το συνέδριο του κόμματος. Θα αντέξει ο ΣΥΡΙΖΑ την μετεξέλιξη του σε κάτι άλλο από αυτό που ήταν μέχρι σήμερα; Μένει να το δούμε…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ