Και το όνομα της Μαριέττας Γιαννάκου ακούστηκε για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Must Read

Νέα ονόματα έπεσαν το Σαββατοκύριακο στο τραπέζι για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αν δεν προταθεί πάλι ο Προκόπης Παυλόπουλος. Η πλευρά των σαμαρικών, αλλά και εξωπολιτικοί κύκλοι άρχισαν να διακινούν το όνομα της πρώην υπουργού και βουλευτού Επικρατείας Μαριέττας Γιαννάκου ως την επιλογή του απόλυτου αιφνιδιασμού.

Άλλοι, γιατί πράγματι το θέλουν και άλλοι γιατί δεν το θέλουν. Κάπως έτσι θα περάσουν οι γιορτές. Με ονοματολογία. Αλλά όλα αυτά είναι λόγια και φήμες…  Στο μυαλό του Μητσοτάκη δεν είναι κανείς. Μόνο εκείνος ξέρει τι θέλει.

Η Μαριέττα πάντως είναι όχι μόνο άξια πολιτικός, αλλά και διεθνής προσωπικότητα. Με άριστες σχέσεις στο ΕΛΚ, του οποίου είναι ηγετικό στέλεχος. Η ίδια ωστοσο μιλά γενικώς με καλά λόγια για τη θητεία Παυλόπουλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This