Τρίτη 22/6/2021

Ο Μεϊμαράκης κέρδισε τη… μάχη της κάρτας! Ο ξαπλωμένος Αη Βασίλης του ΚΙΝΑΛ και οι φάτνες του Παππά

Αν και οι βουλευτές, όπως και τα κόμματα, έδωσαν ακόμη μια χρονιά σκληρή μάχη ποιος θα στείλει την πιο εμπνευσμένη χριστουγεννιάτικη κάρτα, νικητής στέφθηκε ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που έκλεψε και φέτος την παράσταση. Ο… ευρηματικός ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. εμφανίζεται ως… μπισκότο gingerbread, φορώντας μουστάκι και γαλάζιο κασκόλ, ευχόμενος «καλά Χριστούγεννα με χαμόγελα και αισιοδοξία».

Ντόρο, βεβαίως, προκάλεσε και η εορταστική κάρτα του Νίκου Παππά με τις δύο φάτνες. Στην αριστερή κόκκινη φάτνη γράφει «Γιορτές με ΣΥΡΙΖΑ» και μέσα σε αυτή βρίσκονται γυναίκες, παιδιά και ΑμεΑ, ενώ στη δεξιά γαλάζια φάτνη, που γράφει «Γιορτές με Ν.Δ.», βρίσκονται μόνο τρεις φιγούρες. Το μήνυμα αναφέρει: «Για εμάς δεν περισσεύει κανείς». Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του Παύλου Χρηστίδη, ο οποίος στο ερώτημα «Γιορτές με ΣΥΡΙΖΑ» ή «Γιορτές με Ν.Δ.» απάντησε: «Γιορτές με ΠΑΣΟΚ».

Ποικίλα σχόλια προκάλεσαν και οι νεωτερισμοί του ΚΙΝ.ΑΛ., καθώς η Χαριλάου Τρικούπη επέλεξε να στείλει ευχετήρια κάρτα με τον Αϊ-Βασίλη… ξάπλα. Μάλιστα, η συντριπτική πλειονότητα όσων είδαν την κάρτα του ΚΙΝ.ΑΛ. δυσκολεύτηκαν να αντιληφθούν τι ακριβώς απεικονίζει.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ