Καιρός για… πλάκα μεταξύ Μητσοτάκη-Αναστασιάδη

Must Read

Όρεξη για πλάκα είχαν χθες ο Μητσοτάκης και ο Αναστασιάδης στο πλαίσιο της υπογραφής της διακρατικής συμφωνίας για τον EastMed. Χαριτολογώντας στην αρχή, ο κ. Ελληνας πρωθυπουργός ανέφερε ότι «ο καιρός μπορεί να είναι βροχερός, αλλά το κλίμα είναι πολύ θερμό κάθε φορά που υποδεχόμαστε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Στο ίδιο πνεύμα και η απάντηση του Κύπριου προέδρου, ο οποίος είπε ότι η βροχή είναι ευλογία, διότι οι δύο χώρες μαστίζονται από ανομβρία και συμπλήρωσε ότι η  ευλογία της βροχής συμπίπτει με ένα ιστορικό γεγονός, όπως χαρακτήρισε την υπογραφή της συμφωνίας. Και τόνισε ότι πρόκειται για μια συμφωνία συνεργασίας, και όχι αντιπαλότητας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This