Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Πρωτοχρονιάτικος καφές για Τζιτζικώστα-Ζέρβα με… φόντο τη Θεσσαλονίκη

Τον πρώτο… καφέ του 2020 ήπιαν, με θέα τον Λευκό Πύργο, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, κάτι που δείχνει την άριστη σχέση των δύο ανδρών, μήνυμα συμπόρευσης και συνεργασίας των δύο αυτοδιοικητικών πυλώνων της κεντρικής Μακεδονίας.

Μαζί τους ήταν επίσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής και ο συνεργάτης του κ. Ζέρβα, δικηγόρος Θανάσης Βρήτκας. Η συνάντησή τους ήταν ουσιαστική, διότι τέθηκαν επί τάπητος σημαντικά θέματα, τα οποία αφορούν την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Κωνσταντίνου Ζέρβα ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξο, καθώς αναφέρθηκε σε νέα πορεία και ισχυρά θεμέλια για το μέλλον, ενώ έκανε λόγο για μια Θεσσαλονίκη που μπορεί και πρέπει να πάει ψηλά.

Δείτε επίσης: Ο Τζιτζικώστας ζήτησε συγνώμη για το ατυχές χιούμορ με το… κάστινγκ του Σειρηνάκη!

Αναφερόμενος στην πόλη, είπε: «Είναι χρέος μας να εργαστούμε συστηματικά για να αλλάξουμε την πόλη μας. Να τη μετατρέψουμε σε μια πόλη που αξίζει να ζεις, να εργάζεσαι και να επισκέπτεσαι. Μια πόλη με μεγάλες υποδομές, αξιόπιστες αστικές συγκοινωνίες, μια πόλη καθαρή, με ευταξία και ασφάλεια. Είναι χρέος μας η ενίσχυση της κοινωνικής πρόνοιας, η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. Παράλληλα, όμως, με αυτά θα συγχρονίσουμε τα ρολόγια μας με όλες τις παγκόσμιες εξελίξεις. Θέλουμε μια smart city, που θα αξιοποιεί την τεχνολογία προς όφελος των πολιτών. Με δουλειά και σχέδιο, πρέπει να οδηγήσουμε τη Θεσσαλονίκη, μια πόλη με 24 αιώνες συνεχούς Ιστορίας, σε ένα πιο λαμπρό μέλλον».

Συμπλήρωσε ακόμη: «Η εντολή που μου δώσατε είναι συγκεκριμένη. Είναι για μένα δέσμευση».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ