ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗ«Απελευθέρωση η μόνη λύση» το μήνυμα Βελόπουλου για τα 50 χρόνια τουρκικής κατοχής στην Κύπρο

«Απελευθέρωση η μόνη λύση» το μήνυμα Βελόπουλου για τα 50 χρόνια τουρκικής κατοχής στην Κύπρο

«Η συνεχιζόμενη γενοκτονία του κυπριακού ελληνισμού που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση»

50 χρόνια, «μαύρη» επέτειος για τον Ελληνισμό, καθώς η Κύπρος παραμένει, αν και ευρωπαϊκό κράτος, με κατοχικές δυνάμεις του Αττίλα και το ψευδοκράτος με τις πλάτες της Τουρκίας να επιδιώκει μάλιστα τη διεθνή αναγνώρισή του.

Για τα 50 χρόνια τουρκικής κατοχής στην Κύπρο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος έστειλε το μήνυμά του:

«Η Κύπρος μας παραμένει υπό βάρβαρη τουρκική κατοχή επί πενήντα ολόκληρα χρόνια. Το «Κυπριακό πρόβλημα» δεν είναι η «διαίρεση», αλλά η συνεχιζόμενη γενοκτονία του κυπριακού ελληνισμού που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Δεν νοείται, λοιπόν, «επίλυση», χωρίς την άμεση αποχώρηση και του τελευταίου Τούρκου στρατιώτη και του τελευταίου Τούρκου εποίκου».

Για να επισημάνει πως η «Απελευθέρωση η μόνη λύση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης