«Μούγγα» από τον λαλίστατο Άδωνι για το πανάκριβο… δωράκι σε Κυριάκο και Μαρέβα

Must Read

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάποτε είχε γράψει στο twitter ότι «ακόμη και για έναν απλό βουλευτή απαγορεύεται να αποδέχεται δώρο άνω των 200€!» με αφορμή τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα παραθέτοντας μάλιστα το άρθρο 4 του Κώδικα Δεοντολογίας των Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Δεν τον είδαμε όμως να λέει τίποτα για το σούπερ-δώρο που δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Και αυτό το… δωράκι από τον ελληνοαμερικάνο ιδιοκτήτη της ομάδας Washington Wizards, Ρεντ Λεόνσις ήταν πανάκριβα εισιτήρια σε VIP θέσεις από τις οποίες παρακολούθησε τον αγώνα NBA με τους Boston Seltics παρέα με τη γυναίκα του Μαρέβα.

Σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα εισιτήρια κοστίζουν 4.600 δολάρια, που και τόσο να μην είναι, σίγουρα έχουν αξία μεγαλύτερη των 200 ευρώ που αναφέρει ο Άδωνις αλλά και ο Κώδικας Δεοντολογίας των Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ρωμανός διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, απαντώντας σε χρήστη του twiter για το θέμα  ξεκαθάρισε πως τα πανάκριβα εισιτήρια στις VIP θέσεις, ήταν δώρο . «Δεν βαρεθήκατε να πηγαίνετε για μαλλί και να βγαίνετε κουρεμένοι; Ήρεμα ρωτάω», έγραψε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Καλό θα ήταν λοιπόν αγαπητέ Άδωνι ή να είμαστε δίκαιοι ή να μην μιλάμε καθόλου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This