Παρασκευή 7/5/2021

Φώφη Γεννηματά: «Ναι στα εθνικά μας θέματα, όχι στον πρόεδρο…»

Σε δηλώσεις προέβη η πρόεδρος του  ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά μετά την συνάντηση της με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Να γνωρίζουν όλοι – και οι σύμμαχοι μας- ότι τα εθνικά μας δικαιώματα θα τα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο» τόνισε η κ. Γεννηματά.

Δείτε επίσης: Eκλογικός νόμος, πρόεδρος και F35 στο τραπέζι της συνάντησης Μητσοτάκη – Τσίπρα

Συγκεκριμένα, η κυρία Γεννηματά δήλωσε: «Είναι ώρα να συνεννοηθούμε δεν μπορεί να μας έχουν δεδομένους. Να μεταδώσουμε στους Έλληνες μήνυμα ενότητας και αυτοπεποίθησης. Να εκπέμψει η χώρα ετοιμότητα και αποφασιστικότητα. Να γνωρίζουν όλοι -και οι σύμμαχοί μας- ότι τα εθνικά μας δικαιώματα θα τα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο.

Με διπλωματικά μέσα αλλά και αποτρεπτική ισχύ. Κάθε προσβολή τους θα απαντηθεί αμέσως με ανάλογο και αντίστοιχο τρόπο. Ο διάλογος δεν σημαίνει εκπτώσεις. Ο δρόμος για την Χάγη αφορά μόνο την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ. Να μην ξεχνά η Κυβέρνηση ότι η Εθνική Ομοψυχία προϋποθέτει Κοινωνική συνοχή και ενότητα»

Τέλος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον εκλογικό νόμο, η Φώφη Γεννηματά τόνισε: «Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Εμείς δεν ψηφίζουμε μπόνους 50 εδρών. Θα το καταψηφίσουμε», ενώ για το θέμα του προέδρου είναι γνωστό πως το ΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να συμφωνήσει σε υποψήφιο που δεν προέρχεται από τον χώρο της κεντροαριστεράς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ