Τετάρτη 16/6/2021

Οι απίστευτες «κοτσάνες» της κ. Μιχαηλίδου

Η Δόμνα Μιχαηλίδου βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας με το απίστευτο ΦΕΚ που δημοσιεύσαμε χθες και το οποίο παρέχει, με την υπογραφή της νεαρής υπουργού, ανέσεις σε ασυνόδευτους «πρόσφυγες» τέτοιες  που ούτε στο όνειρο τους δεν θα είχαν δει.

Αξίζει όμως να θυμηθούμε κάποιες από τις επικές «κοτσάνες» που η ευειδής κ. Μιχαλοπούλου έχει προλάβει να εκτοξεύσει στην μέχρι τώρα υπουργική θητεία της. Αρχικώς λοιπόν ήταν εκείνο το αλήστου μνήμης tweet που αναφερόταν στην 28η Οκτωβρίου, μπερδεύοντας τον αγώνα εκείνο με την εθελοντική προσφορά και τον Αϊνστάιν. Το παραθέτουμε δια του λόγου το αληθές:

«Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού. Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παπούδων μας για την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους. Θυσίες που διασφάλισαν σε εμάς ένα πλαίσιο καθημερινότητας όπου η προσφορά στο σύνολο ευτυχώς δεν απαιτεί βία και αίμα.

Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη. Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’ αυτόν».

Δείτε επίσης: Η Δόμνα Μιχαηλίδου δίνει γη και ύδωρ στους μετανάστες – Απίστευτες παροχές για (παράνομους) ασυνόδευτους

Η τελευταία φράση του εν λόγω επικού μηνύματος αποτελεί ρήση του Αϊνστάιν. Τώρα που κολλάει αυτή η ρήση με την 28η Οκτωβρίου μόνο η ίδια η Δόμνα ξέρει… Ωστόσο και ενώ καλά καλά δεν είχε κοπάσει ο θόρυβος από τα σχόλια των χρηστών του twitter(μιλάμε για γλέντι κανονικό) η κ. Μιχαηλίδου ξαναχτύπησε.

Ερωτώμενη λοιπόν, λίγες ημέρες μετά από εκείνο το tweet, σχετικά με τα μπάρμπεκιου( αν θυμάστε τα είχαν οργανώσει κάτοικοι έξω από δομή «προσφύγω») είχε απαντήσει το αμίμητο  « δεν ξέρω…εγώ δεν πολιτεύομαι, είμαι οικονομολόγος»…

Έπειτα και από αυτή την ατάκα το Μαξίμου της έβαλε πάγο…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ