«Βροχή» από νομοσχέδια αναμένεται στη Βουλή

Must Read

«Καταιγίδα» νομοσχεδίων προβλέπεται για το επόμενο διάστημα στη Βουλή σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας. Όπώς είπε ήδη 15 νομοσχέδια είναι έτοιμα να κατατεθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο θα αρχίσει αύριο στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής και θα εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου. Μεταξύ των νέων νομοσχεδίων θα είναι και η κύρωση της σύμβασης αμυντικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ η οποία θα εισαχθεί στην επιτροπή την Τρίτη 21 Ιανουαρίου. Την ίδια εβδομάδα θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την Ανώτατη Εκπαίδευση ενώ την Παρασκευή θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Brexit.

Προ των πυλών βρίσκονται τα νομοσχέδια για το επίδομα γέννας, τα υδατοδρόμια, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και το νομοσχέδιο για την  πολιτική προστασία. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Δευτέρα ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσιοχοΐδης θα απαντήσει σε επίκαιρη επερώτηση 68 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα κρούσματα αστυνομικής βίας.

Δείτε επίσης: Η εργοδοτική αυθαιρεσία και το braindrain στο επίκεντρο της ερώτησης του  Τσίπρα στον Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This