Τέλος πρώτου εξαμήνου! Σε… εξεταστική περίοδο από σήμερα οι υπουργοί – Με ποιους ξεκινάει η αξιολόγηση

Must Read

Σε εξεταστική περίοδο μπαίνουν από σήμερα τα μέλη κυβέρνησης, καθώς ο πρωθυπουργός αρχίζει ένα γύρο επαφών και αξιολόγησης των υπουργών του.

Όπως είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός από το πρώτο κιόλας υπουργικό συμβούλιο οι υπουργοί του κυβερνητικού σχήματος θα εξετάζονται ανά εξάμηνο. Αντικείμενο της εξέτασης θα είναι το αν υλοποίησαν τους στόχους που είχαν εξαρχής τεθεί για το υπουργείο τους και το κατά πόσο ανταποκρίθηκαν στις έκτακτες καταστάσεις.

Μάλιστα στην πρώτη εκείνη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της 10ης Ιουλίου συνεργάτες του πρωθυπουργού είχαν μοιράσει 18 μπλε ντοσιέ που αφορούσαν τους στόχους που είχαν τεθεί για κάθε υπουργείο και το πρόγραμμα δράσης του πρώτου εξαμήνου.

Δείτε επίσης: H αριστερά χτυπάει το ταμπούρλο και η φοβική δεξιά χορεύει…

«Έχω ένα πρόγραμμα και πρέπει να το υλοποιήσω. Θέτω χρονοδιαγράμματα, θέτω στόχους … Υπάρχουν ζητήματα τα οποία θα ήθελα να τα είχαμε αντιμετωπίσει νωρίτερα. Υπάρχουν άλλα τα οποία πιστεύω ότι πήγαμε αρκετά καλά». Αυτό  το μήνυμα είχε στείλει  ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο εσωτερικό της κυβέρνησης, μέσω της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο πρωθυπουργός λοιπόν θα αξιολογήσει το μέχρι τώρα έργο των υπουργών και θα αποφασίσει για τυχόν διορθωτικές κινήσεις. Να σημειωθεί ότι δημοφιλέστεροι υπουργοί μέχρι τώρα σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της MRB, θεωρούνται οι Χρυσοχοΐδης, Δένδιας, Κικίλιας, Θεοδωρικάκος, Αδωνις Γεωργιάδης.

Τα ραντεβού με τους υπουργούς ξεκινούν στις 11.30 και οι πρώτοι που θα κληθούν να δώσουν… εξετάσεις είναι ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, με τον Υφυπουργό Μάνο Κόνσολα και τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Λούλη. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This