10-7-2020

Αδιόρθωτοι στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τις χλιδάτες πτήσεις

Παράδοση δημιουργεί ο Αλέξης Τσίπρας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο πέταξε για μια ακόμη φορά όχι για να κάνει ο ίδιος διεθνείς επαφές (όπως υποτίθεται πως πρέπει να είναι η χρήση του), αλλά για να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση στο Ηράκλειο.

Φαίνεται πως στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ δεν ιδρώνει το αυτί του… Παρά το κράξιμο που έφαγε όταν πρόσφατα πήγε και ήρθε στην Καβάλα πάλι με το κυβερνητικό αεροπλάνο, δεν τον εμπόδισε να πετάξει με αυτό από και προς την Κρήτη. Άλλωστε, το ίδιο είχε κάνει και σε μια από τις πρώτες προεκλογικές ομιλίες του στην Κοζάνη.

Να θυμίσουμε πως ίδιος είχε πει σε συνεπιβάτες του όταν κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών είχε μεταβεί στα Γιάννενα με το αεροπλάνο της γραμμής: «Δεν συνηθίζω να παίρνω το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις. Κυρίως το χρησιμοποιώ σε συναντήσεις με αρχηγούς κρατών για λόγους πρεστίζ της χώρας. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι».

Τότε βέβαια φορούσε το «σεμνό κοστούμι» του, το οποίο έβαλε στη… ντουλάπα. Αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια.

Αραχωβίτης και Κατρούγκαλος

Και δεν είναι μόνο ο Τσίπρας που χρησιμοποιεί κρατικά μέσα για κομματικούς σκοπούς.

Το ίδιο έκανε και ο Σταύρος Αραχωβίτης, που μοίρασε φυλλάδια μέσω –κυρίως-  φιλοκυβερνητικών εφημερίδων για να διαφημίσει τα έργα και τις ημέρες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Επί της ουσίας δηλαδή διαφήμισε τον ίδιο του τον εαυτό και την Κυβέρνηση, με χρήματα του ελληνικού λαού και μάλιστα με απευθείας ανάθεση.

Κάτι ανάλογο έκανε και Γιώργος Κατρούγκαλος που χρησιμοποίησε το ιστορικό κτίριο του ΥΠ.ΕΞ. ως φόντο για το δικό του προεκλογικό σποτ, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά…

Γιώργος Κατρούγκαλος

Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: Ποιό είναι το διακύβευμα των εκλογών Γιατί ζητώ την εμπιστοσύνη σας Με ένα μικρό αλλά περιεκτικό βίντεο, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, αναφέρεται στο διακύβευμα των εκλογών και εξηγεί γιατί ζητά από τους πολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του.#Για_να_μείνει_η_ελπίδα_ζωντανή#ΣΥΡΙΖΑ_ΠροοδευτικήΣυμμαχία#Τώρα_ΣΥΡΙΖΑ

Gepostet von George Katrougalos – Γιώργος Κατρούγκαλος am Mittwoch, 26. Juni 2019

Για την Κυβέρνηση που βλέπει πως… χάνεται η εξουσία όλα αυτά είναι ψηλά γράμματα. Όλα στην υπηρεσία του κόμματος.

Το σεμνά και ταπεινά έχει πάει περίπατο…

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ