Αδιόρθωτοι στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τις χλιδάτες πτήσεις

Must Read

Παράδοση δημιουργεί ο Αλέξης Τσίπρας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο πέταξε για μια ακόμη φορά όχι για να κάνει ο ίδιος διεθνείς επαφές (όπως υποτίθεται πως πρέπει να είναι η χρήση του), αλλά για να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση στο Ηράκλειο.

Φαίνεται πως στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ δεν ιδρώνει το αυτί του… Παρά το κράξιμο που έφαγε όταν πρόσφατα πήγε και ήρθε στην Καβάλα πάλι με το κυβερνητικό αεροπλάνο, δεν τον εμπόδισε να πετάξει με αυτό από και προς την Κρήτη. Άλλωστε, το ίδιο είχε κάνει και σε μια από τις πρώτες προεκλογικές ομιλίες του στην Κοζάνη.

Να θυμίσουμε πως ίδιος είχε πει σε συνεπιβάτες του όταν κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών είχε μεταβεί στα Γιάννενα με το αεροπλάνο της γραμμής: «Δεν συνηθίζω να παίρνω το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις. Κυρίως το χρησιμοποιώ σε συναντήσεις με αρχηγούς κρατών για λόγους πρεστίζ της χώρας. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι».

Τότε βέβαια φορούσε το «σεμνό κοστούμι» του, το οποίο έβαλε στη… ντουλάπα. Αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια.

Αραχωβίτης και Κατρούγκαλος

Και δεν είναι μόνο ο Τσίπρας που χρησιμοποιεί κρατικά μέσα για κομματικούς σκοπούς.

Το ίδιο έκανε και ο Σταύρος Αραχωβίτης, που μοίρασε φυλλάδια μέσω –κυρίως-  φιλοκυβερνητικών εφημερίδων για να διαφημίσει τα έργα και τις ημέρες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Επί της ουσίας δηλαδή διαφήμισε τον ίδιο του τον εαυτό και την Κυβέρνηση, με χρήματα του ελληνικού λαού και μάλιστα με απευθείας ανάθεση.

Κάτι ανάλογο έκανε και Γιώργος Κατρούγκαλος που χρησιμοποίησε το ιστορικό κτίριο του ΥΠ.ΕΞ. ως φόντο για το δικό του προεκλογικό σποτ, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά…

Για την Κυβέρνηση που βλέπει πως… χάνεται η εξουσία όλα αυτά είναι ψηλά γράμματα. Όλα στην υπηρεσία του κόμματος.

Το σεμνά και ταπεινά έχει πάει περίπατο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This